Beauty mondverzorging

De Hollywood Smile?

Ze hoeven niet perse hagelwit, geen hollywood smile. Maar toch mogen mijn tanden van mij best wel wat witter zijn! Sommige mensen zijn gezegend met hele mooie witte tanden van zichzelf, maar de meeste mensen (waaronder ik dus) niet. Dit kan met verschillende factoren te maken hebben, denk aan mondverzorging, medicatie, eten & drinken, roken, of gewoon iets wat in jou DNA zit, erfelijke belasting zeg maar. Als klein meisje waren ze mooi wit, maar na mijn melk gebit was het hele witte eigenlijk niet meer. Het is niet extreem bij mij, maar toch ben ik er niet blij mee. Ook vind ik het stom als ik lach op bijvoorbeeld een foto. Het liefst maak ik daarom foto’s met mijn mond gewoon dicht, of ik maak ze stiekem ietsje witter. Dat is dan wel weer eerlijk he…. 😉

Tegenwoordig, tja ik rook, drink koffie, thee, wijn.. Eigenlijk alles wat niet zo heel goed is voor je tanden. Daarom was ik wel benieuwd of ik de kleur iets kon opfrissen met een thuis-tanden-bleeksetje. Nou ja bleeksetje, de echte bleeksetjes mogen tegenwoordig niet meer. Dus het is een bleeksetje, zonder bleek. Ik ben benieuwd, of het zonder alle agressieve chemicaliën  toch kan zorgen voor een stralende, hopelijk witte lach.
De Hollywood smile beconfident
Ik heb van Beconfident een pakketje ontvangen met daarin; BeconfiDent Pre Clean Pen €29,95 – BeconfiDent Tandgloss Cherry €14,95 –  BeconfiDent Start Kit €39,95De Hollywood smile beconfident
De Hollywood smile beconfident
De Hollywood smile beconfident
De Pre Clean Pen is zeer slecht op de foto gezet door mij! Niet handig om een transparante huls te willen fotograferen op een witte tafel. Als je de dop verwijderd zie je een een applicator die ik ook wel eens heb gezien bij lipgloss. Een soort verdelertje, zodat je het product goed op je tanden kunt smeren. Wel heb ik hier nog iets op aan te merken, je moet aan de onderkant draaien, zodat het er aan de bovenkant uitkomt. Dit draaisysteem wilde bij mij niet helemaal lekker draaien, kan natuurlijk gewoon een fabrieksfoutje zijn, maar ik vind dat altijd erg irritant. En ben dan ook snel zo hard aan het doen, dat het nog wel eens stuk wil gaan.
De Hollywood smile beconfident
De Hollywood smile beconfident
De Hollywood smile beconfident
De Tandgloss ziet er leuk uit! Door de frisse heldere kleur, krijgt het gelijk een fleurig tintje! De sticker met ingrediënten heb ik wel verwijderd van de dop. Ik vind dat altijd een ontsierend ding! Hier kan je na het tanden poetsen/bleken je tanden soort van mee sealen..
De Hollywood smile beconfident
De Hollywood smile beconfident
Hier de inhoud van de starters kit; een instructie blaadje, 3 verschillende bitjes, bleekgel en een kleurenkaartje. (altijd handig om te zien welke kleur je hebt als je begint en waar je mee eindigt)

Het is de bedoeling dat je alvorens je begint, je tanden poetst met water. Daarna breng je het product van de Pre Clean pen aan op je tanden, dit zorgt voor een gereinigd oppervlak. En als voorbereiding voor bleekbehandeling met gel. Je kunt de bleek gel op verschillende manieren aanbrengen, je kunt het in het bitje doen, maar je kunt het ook direct aanbrengen op de tanden die je witter wilt hebben. Je laat het bitje 15 minuten in je mond. En dan zit de behandeling er op! Er wordt aangeraden om tot 4 uur na de behandeling, zo min mogelijk tot niet te eten of drinken (water kan natuurlijk wel altijd) Daarom vind ik het zelf het makkelijkste om dit ’s avonds te doen, voor ik ga slapen. Je kunt de Tandgloss gebruiken na de behandeling, dit is voor een lang blijvender resultaat.
Ik heb de behandeling nu een keer gedaan en niets vreemds of pijnlijks ondervonden. Dus ik zal de komende dagen keurig voor het slapen gaan even een kwartiertje met een bitje in bed liggen. En laat binnen een paar dagen het eind resultaat zien! ( met foto’s van voor en na 😉 )

Beconfident producten zijn te bestellen in hun Webshop

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Eveline
  juni. 2014 at 07:19

  Oh ik ben benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  Manon
  juni. 2014 at 09:58

  Klinkt goed, ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  nenacecilia
  juni. 2014 at 15:05

  Ik zou het graag eens professioneel laten doen (:

 • Reply
  Ines
  juni. 2014 at 20:32

  Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2014 at 08:46

  ik heb ook een tijdje eens iets gelijkaardigs geprobeerd maar ik vond zo’n gel echt superonhandig omdat je dan met je mond open moet blijven zitten 😀 gelukkig heb jij wel bitjes, lijkt me een stuk handiger!

Leave a Reply