Beauty Haarverzorging Handen & Nagels

ELGON Sublimia Haircare DD Cream & DD Hand Cream

Vandaag heb ik twee producten van Elgon Sublimia lijn, de ‘haircare’ DD Cream & ‘skincare’ DD Hand Cream.

Elgon Sublimia Haircare en Skincare

Ik heb laatst het merk Elgon leren kennen, toen ik pastel haarverf bestelde bij Haarimport. Elgon is een gespecialiseerd salon merk, maar voor mij nog helemaal nieuw. Als echte haar freak word ik dan altijd super nieuwsgierig!

Het merk is nog vrij nieuw in Nederland, en wordt sinds kort gedistribueerd door Haarimport.  

Elgon Sublimia HairCare DD Hair Cream

Elgon Sublimia Haircare en Skincare

Elgon Sublimia Haircare en Skincare

Elgon Sublimia DD Hair Cream is een leave-in haarmasker die je in je haar kan sprayen. De spray is geschikt voor alle haartypes en kan goed dagelijks gebruikt worden, zonder dat het haar slap of vet aanvoelt. Je kan de spray prima gebruiken als bescherming tegen hitte van de stijl of krultang, het geeft een mooie glans, en maakt het haar lekker zacht. Zodat je het goed kan doorborstelen.

Ik heb hem ondertussen een paar weken bijna dagelijks gebruikt. En geloof dat ik nu wel een goed oordeel kan vellen. Ik gebruik de DD Hair Cream nu bijna standaard na het douchen en haren wassen. Ik gebruik bijna nooit creme spoeling na het wassen omdat mijn haar daar vaak slap en futloos van word maar daardoor juist wel wat meer hydratatie kan gebruiken. Daar werkt voor mij de DD Hair Cream perfect voor, mijn punten zijn een stuk zachten en makkelijker te borstelen. Het maakt mijn haar niet slap of zwaar en het ruikt echt heelijk. Het ruikt echt naar salon producten, daar zit (vind ik) altijd een speciaal geurtje aan, en daar hou ik van!

Speciale ingrediënten:
Redoxina® – Panthenol – Uv-filter – Rode Thee en zijde proteïne

€16,49 nu €12,36

Elgon Sublimia DD Handcream

Elgon Sublimia Haircare en Skincare

Elgon Sublimia Haircare en Skincare

De DD Handcream heeft het zelfde salon geurtje! En hier kan ik eigenlijk vrij kort over zijn, hij doet wat hij moet doen! Je hebt maar een klein beetje van de handcreme nodig om je handen lekker zacht en soepel te houden, zelfs als je erg droge plekjes hebt door de winterse kou en wind. Wat ik zelf een van de belangrijkste dingen vind na het hydrateren, is dat een handcreme heel snel intrekt, en dat doet ie ook gewoon. Je voelt dat hij tijdens het smeren al snel wat stroever wordt, en binnen een minuutje is hij al ingetrokken.

Actieve ingrediënten:
Tsubaki olie –  Argán olie – Panthenol – Goji Berry extract – Rijst olie – Zoete amandelolie – Glycerine

€5,74 nu voor €4,09 

 Elgon Sublimia Haircare en SkincareIk vind deze twee producten uit de Elgon Sublimia lijn erg goed bevallen, kan ze echt aanraden.
Je vind de producten hier, de prijzen zijn €16,49 voor de leave-in spray en €5,74 voor de handcreme.
lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lie
  maart. 2017 at 08:05

  De producten klinken heel fijn! Het merk kende ik nog helemaal niet.

 • Reply
  Kimm
  maart. 2017 at 13:23

  ik ben heel erg benieuwd geworden of het voor mijn droge slappe haar iets kan doen

Leave a Reply