Beauty huidverzorging

Face Creams van DR PIERRE RICAUD

Enige tijd geleden had ik een leuke kennismaking met voor mij een nieuw merk! Dr Pierre Ricaud is het zusje van Yves Rocher en zeker geen nieuw merk in de wereld van skincare en cosmetica. Vandaag wil ik jullie graag de een paar Face Creams van DR PIERRE RICAUD laten zien.

Face Creams van DR PIERRE RICAUD

Face Creams van DR PIERRE RICAUD

dr pierre ricaud skincare

Mijn eerste indruk over het uiterlijk van de producten is goed, ondanks dat het potjes zijn, wat minder hygiënisch is dan bijvoorbeeld pompjes. De potjes met uitzondering van de roze zijn gemaakt van zwaar glas, klinkt simpel, maar dat geeft wel dat luxe tintje aan producten.

Face Creams van DR PIERRE RICAUD

Éclat d'Hiver Intensief Voedende dagcrème

Éclat d'Hiver Intensief Voedende dagcrèmeÉclat d’Hiver Intensief Voedende dagcrème

Pot 40ml €21,-

In ons kikkerlandje is een goede dagcréme vaak belangrijk om je huid in balans te houden. Dit komt onder andere door ons wisselende weer.  In de winters (maar ook vaak de herfst en lente) veroorzaken temperatuursveranderingen en de verwarming een uitdroging en beschadiging van de huid. Hierdoor raakt onze opperhuidhuid uit balans. Een sterke opperhuid zorgt voor een doeltreffende barrière tegen de kou en huidveroudering.

Om deze te herstellen, is er o.a omega-3 aan de creme toegevoegd, dit zorgt ervoor dat de huid beter vocht kan vasthouden.

Heb jij een vochtarme huid? Dan kan je deze rijke, volle creme waarschijnlijk goed gebruiken.

Renaissance de Nuit nachtcrème

Renaissance de Nuit nachtcrèmeRenaissance de Nuit nachtcrème

 Pot 40ml €21,- normaal €42

Ten eerste, WAUW! Wat vind ik het blauwe potje mooi qua kleur. Ik vind het ook gelijk duidelijk dat het een nachtcreme is.

De Renaissance de Nuit is wederom een volle creme, iets wat ik prettiger vind dan een volle dagcreme. Aangezien het ’s nachts wel lekker rustig mag intrekken, en ik overdag liever niet met een glimhoofd rond loop.

De nieuwe formule van Renaissance de Nuit: een krachtig systeem met actieven, de Chrono Repair System, herstelt en regenereert uw huid van binnenuit**.  


Dat klinkt altijd veelbelovend… Zoals eigenlijk ook bij de dagcreme, het allerbelangrijkste in onze huid is vocht. En als een creme ervoor zorgt dat je huid dat echt vast han houden dan is hij goed.

Als onze huid gezond is, is regeneratie geen fabeltje, maar heel normaal. Deze nachtcreme is voor mij te vol, ik krijg hier helaas pukkeltjes van. Maar dat heb ik heel snel zoals jullie weten. De geur vind ik wel heel erg fijn, ook denk ik dat het een prima nachtcreme is als je huid minder gevoelig is.

Regard Jeunesse oogcontrourcreme

Regard Jeunesse oogcontrourcremeRegard Jeunesse oogcontrourcreme

Pot 15ml €9,50 normaal €16,90
Oogcreme, zelfs na diverse geprobeerd te hebben, snap ik het nog niet echt. Misschien omdat ik rondom mij ogen geen kringen of gekke rimpels heb. Kraaienpootjes daargelaten, die worden wel steeds aanweziger.
De huid daar is vrij rustig en normaal, maar heeeel soms heb ik een droog plekje. Daar waar mijn wing zit zeg maar, en dan smeer ik braaf met een Regard Jeunesse oogcontourcreme. Daar is deze oogcontourcreme heel geschikt voor, hij doet wat hij moet doen. Hydrateren! Verder is het voor mij niet echt een super toevoeging aan mijn routine, maar dat is eigenlijk het hele oogcreme gebeuren.

Lifting Hals & Décolleté creme

Lifting Hals & Décolleté cremeLifting Hals & Décolleté

€11,90 normaal €21
Helaas, deze Lifting Hals & Decollete creme heb ik na het fotograferen niet durven gebruiken. Dit vind ik slordig naar jullie toe, én ik had deze heel graag willen testen. Aangezien mijn decolleté ook wel wat hydratatie kan gebruiken.
Máár door mijn zwangerschap zit mijn hele decolleté onder de pukkeltjes, en durf ik hier helemaal niks op te smeren.  Des houden jullie dus van mij te goed!
Dr Pierre Ricaud Skincare
Mijn eerste indruk van  de Face Creams van DR PIERRE RICAUD is goed, de dag & nacht creme zijn misschien niet heel bijzonder. Maar ze hydrateren allebei heel goed, voor mij te goed, en dan is ook precies wat zulke creme’s moeten doen.
Je kan deze creme’s bestellen via de website van Dr Pierre Ricaud
Er komt binnenkort nog een artikel online met producten van Dr Pierre Ricaud, waarvan ik zeker weet dat jullie het gaan waarderen!
lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen
volg je mij al op instagram?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Varenka W
  mei. 2017 at 07:42

  Ik ben een fan van dr Pierre Ricaud
  Vooral hun reinigings gamma is enorm fijn, maar ook de serum’s en make up zijn super fijn.
  Je leest hier maar weinig review’s over eigenlijk, leuk te lezen dus.

 • Reply
  Claire
  mei. 2017 at 12:56

  Ik ben het helemaal met je eens, de verpakking ziet er uniek uit! Toch maar eens op de website kijken of ik deze ook kan proberen!

 • Reply
  Claire
  juni. 2017 at 12:36

  Wat een leuke verpakking! Had eigenlijk nog wel een hogere prijs verwacht van dit merk.

Leave a Reply