Bad, Douche & Lichaam

Flowers Of India

Rituals vind ik altijd een prachtige producten hebben. De vormgeving doet luxe aan, en de geuren vind ik altijd erg goed. Dus bij nieuwe collecties ben ik altijd erg nieuwsgierig! Flowers of India is een zomerse limited collectie geinspireerd op het bloemenritueel in India. In India staan verse bloemen namelijk symbool voor liefde en toewijding en is de lotus het symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Gebaseerd op deze Indiase traditie introduceert Rituals de Flowers of India collectie, met supervrolijke verpakkingen en heerlijke producten.Rituals Flowers of India

Ik heb zelf de Flower Shower. En ik moet zeggen, elke keer als ik er naar kijk word ik vrolijk! Ik vind de tekening die bij de Flowers of India collectie hoort echt prachtig. Het is een heel fris, zomers geheel!

Rituals Flowers of India

De Flower Shower is niet een ‘gewone’ douchegel, maar een foam. Mij doet dat altijd een beetje denken aan scheerschuim! Het komt er uit als gel, maar al snel zie je substantie in schuim veranderen.

Rituals Flowers of India

Als je het uit smeert word het een lekkere stevige schuim. (De hoeveelheid op mijn hand is trouwens wel erg veel, maar laat wel goed zien hoe lekker het schuimt)

Rituals Flowers of India

De geur vind ik erg fijn, witte lotus en bergamot. Het is een vrij lichte, maar toch hele frisse geur. Wat ik wel jammer vind, is dat de geur totaal niet blijft hangen na gebruik.

Rituals Flowers of India

Voor de geïnteresseerden hier de ingrediënten. Er zit wel sls en parfum in. Dus mocht je dat liever niet gebruiken, dan weet je dat. Zelf gebruik het maar heel sporadisch, als ik bijvoorbeeld zin heb ik een lekkere geur onder de douche. Maar voor elke dag is dit niets voor mij, daar word mijn huid niet gelukkig van. Maar uiteraard heb ik hem wel al een paar keer gebruikt, en de foam is wel heel prettig in gebruik!

Rituals Flowers of India

Lotus Shimmer bodycrème 200 ml € 16,00 | Summer Bliss doucheolie 200 ml € 8,50 | Flower Shower foam 200 ml € 8,00 | Indian Blossom geursticks 230 ml € 23,50 | Lotus Secret geurkaars 50 branduren € 17,50

Deze lijn is vanaf 31 maart verkrijgbaar bij Rituals

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  nenacecilia
  maart. 2014 at 08:38

  De verpakking is zo mooi!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  maart. 2014 at 10:29

  wauw wat speciaal ziet het eruit! lijkt me wel lekker voor in de douche! en die verpakking is echt te cute

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 19:16

  dat ziet er lekker uit!

 • Reply
  Saskia
  maart. 2014 at 21:31

  Wat een leuke verpakking en de geur lijkt mij heerlijk!

 • Reply
  Annemiekish
  april. 2014 at 11:53

  Ohhh wat leuk! Ik ben ook helemaal verzot op Rituals, dus zal deze binnenkort ook zeker eens bekijken. Ook echt een super leuke vormgeving! 🙂

Leave a Reply