Haarverzorging Review

Invisibobble

Ik kreeg laatst een persmailtje over een nieuw soort haar elastiekje, de invisibobble. Deze had ik nog niet eerder gezien, en ik was er wel nieuwsgierig naar. Toen ik afgelopen week een pakje kreeg met daarin Invisibobble elastieken, was ik erg benieuwd en ook wel een beetje sceptisch. Ik heb mijn haar bijna altijd wel in een staartje/knotje en verslijt dan ook vele elastiekjes. Wel glijden gewone elastiekjes redelijk snel in mijn haar. Mijn haar is namelijk vrij glad en daardoor blijven ze denk ik niet echt lekker hangen.invisibobble elastiekje

Toen ik de Invisibobble voor het eerst zag dacht ik, dat zal wel heel erg snel uitzakken. Het is een soort flexibel apart kunststof ringetje. De kleur die in heb ontvangen is zwart, waar ik trouwens erg blij mee ben. Ik heb namelijk nooit vel gekleurde elastiekjes in mijn haar. Dus dat ik zwarte heb ontvangen, kwam goed uit!

invisibobble

Invisibobble, een revolutionair elastiekje wat geen knik achterlaat in het haar. Ook beweren ze dat je er geen hoofdpijn van krijgt. (dat heb ik trouwens niet zo snel door dit soort dingen) Zelf bedacht ik mij ook dat het erg goed uitkomt voor je haar dat er geen ijzertje aan zit. Ik weet dat het ijzertje van een gewoon elastiekje, je haar beschadigd. Het breekt vele haren af! Dus het is een groot voordeel dat de Invisibobble uit een deel is gemaakt.

Invisibobble ervaring

De eerste keer vond ik het wel apart, normaal doe ik een elastiekje in maar haar en dat gaat volledig automatisch. Ik denk totaal niet na over hoe ik dat doe, heb gebeurd gewoon. En nu met de Invisibobble voelde het de eerste keer toch wel heel anders, het voelde een beetje vreemd aan, onwennig.

invisibobble elastiekje

Een gewoon elastiekje gaan zo’n 3 a 4 keer om mijn staartje heen (beetje afhankelijk van de leeftijd/kwaliteit) De Invisibobble heb ik er maar 2 keer om gedraaid! En eigenlijk bleef hij verassend goed zitten, hij is niet uitgezakt of iets dergelijks, Het hield mijn haar gewoon keurig op z’n plek!

invisibobble

Hier heb ik even snel mijn (korte) staartje gepakt, invisibobble omhoog getrokken, haar er tussen gestoken.

invisibobble

En voila! Ook knotjes blijven perfect op hun plek zitten! Het trok niet aan mijn haren, dat vond ik ook wel fijn! Toen ik hem later uit mijn haar haalde, had ik inderdaad geen knik in mijn haar. Dat had ik ook niet verwacht, ik dacht dat blijf je altijd wel een beetje zien, maar niet dus!

Ik ben echt heel positief verrast door de Invisibobble, alleen weet ik niet zo goed wat ik van z’n prijs moet vinden. Je betaald voor een doosje, met 3 van deze elastiekjes €4,95 wat ik voor 3 elastiekjes veel veel vind. Al denk ik dat je er wel veel langer mee doet dan met een gewone (deze trek ik regelmatig stuk, of de rek gaat er uit) Maar hoelang je met invisibobble doet, dat weet ik natuurlijk nog niet.

De invisibobble is verkrijgbaar in 8 kleuren in de webshop van John Beerens voor €4,95 (dan heb je een doosje met 3 stuks)
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2014 at 07:23

  ik denk niet dat ik mijn haar nog in een staartje krijg helaas :p

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2014 at 09:40

   Haha nee? Mijn haar is ondertussen al weer gegroeid 😉 Kan gewoon een schattig kleur staartje dragen.. 😉 Misschien toch maar weer een stukje er af… 😉 Vind je nieuwe haar wel super staan Sophie!

 • Reply
  isabelle
  mei. 2014 at 07:24

  aah super handig

 • Reply
  nenacecilia
  mei. 2014 at 09:13

  Speciaal item! 🙂 Wel grappig dat het dan ook nog werkt ook 😉

 • Reply
  Ines
  juni. 2014 at 11:09

  Ziet er fijn uit 🙂

 • Reply
  Eva Realitijd
  juli. 2014 at 08:06

  Ja, die zien er superfijn uit!

Leave a Reply