Bad, Douche & Lichaam Beauty

Lavendel Cadeauset van ERICA – Moederdag Cadeautip!

Zondag 14 mei is het al weer moederdag! Wat gaat de tijd toch snel he… Van Erica Kruiderijen kreeg ik een Lavendel Cadeauset  opgestuurd, en al tijdens het openmaken van het pakketje werd duidelijk welke geur ik in het pakketje zou aantreffen. Wauw de geur van lavendel is zo intens! Je moet hier natuurlijk wel van houden, maar zolang je het een beetje doseert, is het prima te doen. Vind ik dan..

Lavendel Cadeauset van ERICA - Moederdag Cadeautip!

De Lavendel Cadeauset van ERICA ziet er toch super feestelijk uit zo!

Lavendel Cadeauset van ERICA - Moederdag Cadeautip! Lavendel Cadeauset van ERICA - Moederdag Cadeautip!

Lavendel Cadeauset – Lavendel

Het zakje lavendel heeft een intense geur en kan je voor verschillende dingen gebruiken. Dat vind ik leuk, als producten divers inzetbaar zijn. Je kan van de lavendel bijvoorbeeld thee maken, maar je kan het ook in zakjes stoppen en zo de heerlijke geur verspreiden in bijvoorbeeld je kledingkast, de badkamer/toilet óf je doet een zakje in je kussen, het schijnt namelijk heel rustgevend te werken! Ook kan je het voor ontspanning in een warm bad strooien, of natuurlijk gewoon als decoratie gebruiken.

Lavendel werkt oa hiervoor/tegen

  • ontspannend
  • tegen depressies
  • tegen slapeloosheid
  • tegen hoge bloeddruk
  • bij snijwonden, brandwonden en andere wonden
  • tegen lymfatische verstopping/slechte spijsvertering
  • menstruatieproblemen

Lavendel Cadeauset van ERICA - Moederdag Cadeautip!

Lavendel Cadeauset – Douchegel

Naast de lavendel zit er in de cadeautset ook een lavendel douchegel. Het is een milde douchegel die naast het reinigen ook de huid verzorgd en beschermd. De lavendelgeur zorgt ook voor een heerlijke relaxt gevoel. Voor wie het belangrijk vind, de lavendel (olie) is afkomstig van biologische teelt!

Ik vind het een mooi cadeautje om te geven, en niet alleen voor moederdag! Naast deze Lavendel cadeauset is er ook een rozen cadeauset verkrijgbaar. Van mij mogen ze de cadeausets best uitbreiden, zodat je ook nog kan kiezen uit grotere pakketten!

Lavendel Cadeauset van ERICA - Moederdag Cadeautip!

De losse lavendel kost €4,95 (100 gram) en de lavendel douchegel normaliter  €4,95 (voor 200 ml). Voor de lavendel cadeauset betaal je €7,95.

De producten van Erica zijn online verkrijgbaar en in verschillende verkooppunten

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply