Handen & Nagels Review Swatch

Luxury Laquers – Million Brilliance 3x

Als ik in het Kruidvat rondloop, en ik kom leuke makeupjes tegen die uit het assortiment gaan, denk aan de beruchte afprijsbakken. Dan wil ik het nog wel eens zien als een soort redden, dan weet ik zeker dat ze een gezellig huisje krijgen. Zo van dan moet het maar, als niemand je wilt, dan neem ik je wel mee naar huis!

Ik had er weer eens last van, toen ik 3 Luxury Laquers – Million Brilliance tegen kwam. Die ik trouwens wel vaker heb gezocht, maar helaas nooit gevonden. Bij ons in het dorp is dat trouwens wel vaker zo, dat producten heel snel weg zijn, of lijnen die ik helemaal nooit zie verschijnen.

Million Brilliance

Luxury Laquers Million Brilliance swatches

De flesjes vind ik heel erg mooi, van mij zouden alle Catrice flesjes wel zo mooi strak mogen zijn. Ze doen mij qua uiterlijk ook aan Chanel pakjes denken, dat maakt ze uiteraard nog mooier 😉 De grote vierkantje dop kun je er af halen, zodat er een dopje overblijft welke makkelijker vasthoud. Dit ben ik helaas vergeten te fotograferen. Zelf haal ik de grote dop er eigenlijk nooit af, qua lakken maakt het voor mij niet zo een verschil.

De kleuren die ik gevonden heb uit de Million Brilliance lijn zijn , 02 Blue Skyfall, 05 Plum Fiction en 08 My Big Green Wedding.

Blue Skyfall

Luxury Laquers Million Brilliance Blue Skyfall

De kleur van Blue Skyfall in het flesje vind ik heel mooi, diep royal blauw! Het lakje heeft voornamelijk zilveren glitters en shimmers, maar ook vind je veel blauwe glitters en een vleugje paarse her en der. De basis lak is sheer blauw.

Luxury Laquers Million Brilliance Blue SkyfallLuxury Laquers Million Brilliance Blue Skyfall

Door de grote hoeveelheid glitters, is het bijna niet mogelijk mooi glad te lakken. Het lijkt bijna wel een structuur lak! De kleur vind ik onwijs mooi!

Plum Fiction

Luxury Laquers Million Brilliance Plum Fiction

Plum Fiction, een woord, Wauw! In het ene licht lijkt de lak echt paars, aan de andere kant lijkt ze wel bordeaux achtig.

Luxury Laquers Million Brilliance Plum FictionLuxury Laquers Million Brilliance Plum Fiction

Ik heb het echt geprobeerd, maar wat vond ik het moeilijk om deze kleur goed op de foto te krijgen. Om een of andere manier, hoe mijn witbalans dan ook was. Ik kreeg de kleur niet in beeld zoals hij in real life was. Op de foto’s vind ik het evengoed een mooie kleur, maar in het echt zag je de zweem van het warme bordeaux ook echt.

My Big Green Wedding

Luxury Laquers Million Brilliance My Big Green Wedding

Lijkt bijna goud, maar is toch echt een groene lak!

Luxury Laquers Million Brilliance My Big Green WeddingLuxury Laquers Million Brilliance My Big Green Wedding

Doordat de licht, groene sheer lak veel gouden glitters en shimmers bevat, naast de grote groene glitters. Lijkt de lak als er een beetje reflectie is helemaal goud. Als er iets minder licht is zie je wel duidelijk dat het een zacht groen kleurtje is. Apart, maar wel erg mooi!

Luxury Laquers Million Brilliance swatches

Ze zijn wel zoals ik verwacht had, een beetje dik en stroperig. Eigenlijk is dat wel een beetje standaard bij zulke glitterlakken. Wel vind ik dat ze makkelijk aanbrengen, ze verdelen goed! De kleuren vind ik erg mooi en, behalve de groene, heel diep van kleur. Echt lakjes waar je naar blijft kijken als je ze draagt. Wel is het verwijderen altijd zo’n gedoe, ook vrij normaal bij zulke lakken. Maar ik heb er echt een pest hekel aan, dat je nagellak eindelijk van je nagels af is, maar vervolgens wel je hele vingers onder de glitters zitten. Je moet er wat voor over hebben!

Helaas zijn deze drie pakjes uit het assortiment gegaan, dus mocht je ze nog tegenkomen.. Neem ze gelijk mee! Ik betaalde €1,- per lak, goede deal toch?

Heb jij Luxury Laquers van Catrice, zo ja welke?

You Might Also Like...

13 Comments

 • Reply
  Manon
  maart. 2015 at 12:15

  Wauw hele mooie kleuren!

 • Reply
  Chahrazad
  maart. 2015 at 16:20

  Wat een mooie lakjes allemaal. Voor de laatste.

 • Reply
  Sophie Hol
  maart. 2015 at 19:00

  Wat een mooie sterke glitter! ik vind de blauwe het mooist.

 • Reply
  BeautyblogLaura
  maart. 2015 at 21:17

  Wauw! Was van de week nog aan het twijfelen om ze te kopen , maar denk toch dat ik er nu eentje ga halen xx

 • Reply
  Nina
  maart. 2015 at 10:49

  Heel feestelijk!

 • Reply
  Suzanne
  maart. 2015 at 14:22

  Mooie lakjes!

 • Reply
  Chinouk
  maart. 2015 at 19:25

  Wauw, mooie kleuren!

 • Reply
  BeautyblogLaura
  maart. 2015 at 08:48

  Wauw, echt super mooie lakjes ! xx

 • Reply
  Karen
  maart. 2015 at 13:02

  Wat een super leuke pakjes! Ik vind vooral de blauwe erg mooi! Ik weet niet waarom maar daardoor krijg ik altijd zin in de zomer! =)

 • Reply
  robin
  maart. 2015 at 08:29

  die paarse kleur is echt heel mooi! wel jammer dat ze wat dik zijn maar zoals je zegt, dat is altijd zo bij kleurtjes als deze. <3

 • Reply
  Sax and the Pretty
  maart. 2015 at 15:48

  Ja blauw!! Die is heel tof!

 • Reply
  Eline | Simply Handwritten
  maart. 2015 at 06:20

  Leuk geschreven! De lakjes zien er gaaf uit 🙂

 • Reply
  Chahrazad
  april. 2015 at 18:07

  Wat een mooie lakjes!!

Leave a Reply