Beauty Handen & Nagels Swatch

Meeki – Een nieuw soort box!

Beautyboxen, scheerboxen, kledingboxen, maaltijdboxen, voor bijna alles kan je tegenwoordig wel een abonnementen box vinden. Zo heeft het beauty lab van Meeki een nagellakbox ontwikkeld met trendkleuren. Die goed aansluiten op jou persoonlijke style, én volgens de laatste trends en hypes!
Meeki Glambox

Meeki Glambox
Meeki werkt met 4 stijlen. Jij bepaalt welke stijl het beste bij jou past. Continu zorgen ze ervoor om per stijl 2 prachtige trendkleuren te combineren in een stijlvolle box. Meeki brengt maandelijks een trendy collectie uit, verdeeld over 4 boxen. Jij krijgt de boxen te zien voordat ze worden verstuurd. Zo kan je altijd van te voren nog kijken welke kleuren het beste bij je passen, iets wat ik slim vind.

Ook kan je zelf bepalen wat voor abonnement afsluit, wil je de box elke maand, elke 2 maanden, misschien 3? Het kan gewoon! Je kan er ook gewoon eenmalig een box bestellen! Je kan er altijd voor kiezen om je abonnement te pauzeren, als het even niet uitkomt. Meeki is 100% flexibel.

Meeki bezorgt jouw favoriete kleuren gratis thuis. Bovendien produceren we jouw kleuren op basis van bestelling. Zo minimaliseren we de waste.
Ben je niet thuis? Geen probleem. Meeki past gewoon door de brievenbus. Gemakkelijk en verrassend. Ervaar het zelf!

Meeki Glam Nails

Meeki GlamboxDe Meeki Glam Box bevat Dazzling Rose & Purple Potion. Ik vind de box er trouwens super uitzien, een mooi strak doosje, wat gelijk al heel luxe oogt. Ook de lakjes vind ik chic uitzien, mooie slanke potjes met de M van Meeki in het glas!

Purple Potion

Meeki Purple Potion swatchIs een speciaal lakje, in het flesje lijkt het wel een creamy lak maar eenmaal op de nagels zie je heel duidelijk dat het dat niet is. Meeki noemt de het Frost Sugar, en daar ben ik het mee eens! De kleur vind ik heel erg mooi, en de textuur vind ik ook leuk. De nagellak brengt heerlijk aan, het kwastje is fijn en de lak niet stroperig. Na een dag ongeveer, wordt de lak wat matter, wat ik zelf mooier vind. Op de foto is de kleur trouwens iets rozer, in het echt lijkt het paarsiger.

Dazzling Rose

Meeki Dazzling Rose
Is een apart duochrome lakje, Meeki noemt dit Metallic Pearl. Het is lastig dit lakje goed te beschrijven én fotograferen. Het is een goudbruin lakje, wat soms groen lijkt, soms echt bruin en soms goud. Het is net welk licht er op komt, of hoe je je hand beweegt. De lak brengt ook goed aan!

Ik vind dat Meeki een heel leuk, maar ook goed product heeft gemaakt. De lakjes zijn kwalitatief erg goed, pas na 5,5! dag kreeg de eerste nagel een paar chips. Een box kost je €9,95 daarvoor krijg je twee nagellakjes. Wil je een lak uit een vorige box bestellen? Dat kan ook, alleen kost het dan de ‘normale’ prijs van de lakjes, namelijk €15,-

Ben je benieuwd naar de andere boxen, Natural, Modern & Classic? Ga voor meer informatie naar de website van Meeki!

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply