Parfum

Moment de Bonheur L’eau

Yves Rocher vernieuwt Moment de Bonheur een parfum dat in september 2011 uitgebracht is, met een nieuwe frisse en fruitigere versie L’eau! Deze moderne en sprankelende geur is een frisse combinatie van de Centifolia-roos uit Grasse wat geaccentueerd wordt door een friszure hint van zoete appel. De basisnoot van het parfum wordt gekenmerkt door essence van cederhout uit Virginia die het meeslepende karakter van deze noot onthult.

moment de bonheur l'eau

Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik stiekem wel nieuwsgierig was geworden.. Centifolia roos, cederhout en appel, klinkt apart! Zelf ben ik normaal van de zoete en oriëntaalse geuren, maar ik sta wel altijd open voor verassingen. Het doosje ziet er alleen al heel fris uit, zelf voel ik mij altijd meer aangetrokken tot lieflijkere kleuren als roze etc. Maar het ziet er desondanks wel mooi uit vind ik!

Moment de Bonheur  L’eau

moment de bonheur l'eau

Het flesje van L’eau is mooi strak vormgegeven en voelt lekker stevig aan door het dikke glas waarvan het gemaakt is. Ook zit de dop er goed op, strak maar niet te strak zodat je hem er niet af krijgt.

Yves Rocher Moment de Bonheur leau-3

Het parfum is mooi helder licht groen, wat ik heel fris vind staan. Mooi detail vind ik het Yves Rocher logo op het dopje van de verstuiver.Yves Rocher Moment de Bonheur leau

Noten
♥ ♥ ♥

Top: Appel
Hart: Roos
Basis: Ceder uit Virginia

En de geur, ik heb mij laten verassen! Hij ruikt inderdaad heel fris en daardoor een ideaal lente of zomer geurtje! Ik vind het erg lekker, misschien niet voor elke dag. Maar het is zeker een luchtje wat ik regelmatig zal gaan gebruiken. Ook heb ik hem aan mijn vriend laten ruiken, en die vond hem net als ik ook erg lekker fris ruiken. Altijd prettig als je partner vind dat je lekker ruikt!

Dit parfum is verkrijgbaar op de website van Yves Rocher nu tijdelijk voor een introductie prijs van €29,95 voor 50ml (normaal €45,-)

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 08:33

  Ben best benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Svenja
  april. 2014 at 09:04

  Klinkt heerlijk, aan de geurnoten te lezen is het een perfect luchtje voor de lente <3

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  april. 2014 at 13:59

  Klinkt als een lekkere lentegeur! Leuk dat je vriend hem ook lekker vindt

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 15:56

  Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Nina
  april. 2014 at 17:51

  Lekker geurtje is dat!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  april. 2014 at 20:14

  klinkt heerlijk, zo’n fris geurtje

 • Reply
  Michaela
  april. 2014 at 11:44

  Zulke frisse geuren zijn echt heerlijk voor de lente!

 • Reply
  Nora
  april. 2014 at 11:05

  Een vriendin van me heeft die geur ook en ik moet zeggen dat de parfum heerlijk ruikt!

 • Reply
  caro
  april. 2014 at 18:28

  echt heel prettig geurtje !

Leave a Reply