Fashion outfits Shoplog

New In – Grijze Blazer en Kanten Top

Toen ik laatst leuke kleding aan het zoeken was op de website van Sans Online, kwam ik super leuke truien tegen, ook twijfelde in nog even over een nieuw paar jeans. Maar als er iets is qua kleding waar ik gek op ben, zijn het wel jasjes en blazers. Liever geen dikke vesten, maar blazertjes en jasjes!

Een jasje of blazer moet voor mij wel multi inzetbaar zijn, oftewel, altijd draagbaar. Casual, netjes, opvallend of juist neutraliserend. Mijn laatste aanwinst is een heerlijk sober exemplaar én voldoet aan al mijn eisen! Grijs past heel makkelijk bij allerlei kleuren, ook vind ik het model van het jasje erg leuk! De openvallende voorkant, maakt het geheel ook wat speelser.

Sans Online Only Blazer Denim

Sans Online Only Blazer Denim

De denim look die het jasje heeft, is voor mijn gardarobe ook weer eens wat anders. Het oogt wat stoerder, dan waar ik normaal voor ga. Soms moet je gewoon eens wat anders proberen, wie weet bevalt het je namelijk! Mijn favoriete combinatie, is toch wel een (almost) all black outfit mét het grijze jasje om de outfit net een randje te geven.

Maar deze outfit is ook heel makkelijk iets lieflijker te maken, door het donkere te ‘breken’ met een licht, lief, kanten topje. Dit bedoel ik met multi inzetbaar, je kunt er alle kanten mee op! Kant is namelijk iets waar ik ook gek op ben, dus waarom niet combineren..

Sans Online Only Blazer Denim Kanten top

Sans Online Only Blazer Denim Kanten top

Sans Online Only Blazer Denim Kanten top

Sans Online Only Blazer Denim Kanten top

Ik ben weer op de weg terug naar Tjuly.nl! Als jullie het leuk vinden om af en toe fashion items terug te zien, laat het dan gerust weten in de comments! Ook als jullie andere onderwerpen en items hebben, die jullie interesseren, Comments!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  manon
  april. 2015 at 14:39

  Leuk jasje, zeker zo met dat topje

 • Reply
  kelly
  april. 2015 at 16:36

  wat een aparte blazer!

 • Reply
  anna
  april. 2015 at 16:44

  Wat een bijzondere blazer, heel tof!

 • Reply
  maisey
  april. 2015 at 17:38

  Heel leuk!

Leave a Reply