accessoires Fashion

New in – Noosa Amsterdam Bumps Ring

Noosa Amsterdam was een merk dat ik een aantal jaar geleden heb leren kennen door de leren armbanden met de verwisselbare Chunks. Wat ik niet wist, is dat Noosa Amsterdam veel meer had dan alleen de leren banden! Het merk is ondertussen onwijs gegroeid, en heeft een prachtig collectie sieraden, shawls, portemonnee’s & prachtige leren tassen! Als ik toch eens iets eerder had opgelet..

Noosa Bumps Ring

Noosa Bumps Ring

Noosa Bump Ring
Noosa Amsterdam – Bumps ring

Vandaag wil ik jullie een prachtige ring laten zien uit de Symbols collectie. De NOOSA-Amsterdam Bumps ring is gemaakt van sterling 925 zilver, wat voor mij een vereiste is omdat het anders binnen een uur al groen af geeft. Daar heb ik met zilver minder last van. Gelukkig zijn alle ringen van sterling zilver!

Het patroon op de ring is geinspireerd op de universele geheimtaal die wordt gebruikt in liefdesrelaties, oorlogen maar ook door geheime diensten, spannend toch!
Noosa Bump Ring Ik vind de symboliek die wordt gebruikt door Noosa Amsterdam erg leuk, ook in de chunks vind je veel bijzondere betekenissen terug. De Bumps ring is voor mij een ring die ik elke dag kan dragen, hij is niet te opvallend van een afstandje, maar als je hem van dichtbij ziet is hij dat juist wél. Wat ik ook mooi aan de afwerking van de ring vind zijn de krasjes, die geven de ring een soort frost finish! De ringen uit de Petite collectie van Noosa zijn erg geschikt om te ‘stacken’  (verschillende soorten te stapelen) en laten er ook nog eens echt prachtige ringen tussen zitten. Ik ben echt fan geworden van het merk, en hoop dan ook nog meer van mijn favorieten te bemachtigen!

Wisten jullie al dat Noosa Amsterdam meer had dan alleen de armbanden met chunks?

De Bumps kost € 64.95 je kan alle petite ringen van Noosa hier vinden.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Veerle
  juni. 2016 at 13:25

  Mooie classy ring! Je maakt ook erg mooie foto’s

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2016 at 19:28

   Ik ben er ook erg blij mee! En dank je wel voor je compliment!

 • Reply
  Kelly
  juni. 2016 at 15:28

  Wat een gave ring is dit! Heb deze ook nog niet eerder voorbij zien komen, tof zeg.

 • Reply
  Manon
  juni. 2016 at 18:32

  Wat een mooie ring is dit !

 • Reply
  Mariska
  juni. 2016 at 10:58

  Bijzonder en heel erg mooie ring! Vind het echt een mooi ontwerp.

 • Reply
  Demi
  juni. 2016 at 18:16

  Wauw, erg mooi! En prachtige foto’s ook! Het is dat mijn stiefmoeder dit merk in haar winkel verkoopt, anders wist ik ook niet dat ze veel meer hadden dan alleen de leren armbandjes, haha!

 • Reply
  Sheila
  juli. 2016 at 20:24

  Ik vind de ring veel te fijntjes. Maar hij staat bij jou erg mooi.

 • Reply
  glamourista
  september. 2016 at 21:30

  ooohja, die is echt heel erg leuk!!

Leave a Reply