accessoires Fashion

New In – Piel Frama

Helaas heb ik mijn telefoon op vakantie eens kapot laten vallen. Mijn geliefde Iphone (toen nog de 4)  het hele scherm naar diggelen, terwijl ik er altijd zo zuinig op was! Op dat moment kon ik wel janken.. Dat heeft mij toen wel aan het denken gezet, als ik op vakantie ga, wil ik een goed degelijk hoesje voor bescherming. Stiekem moet hij ook een beetje multifunctioneel zijn én er een beetje stylish uitzien.

Piel Frama Carryall

Piel Frama carryallPiel Frama carryall Piel Frama carryallIk kwam uit bij het merk Piel Frama, een spaans merk wat bekend staat door het kwaliteits rundleer wat ze gebruiken. Elk product is met zorg (en met de hand!) gemaakt. Het model dat ik heb uitgekozen is met de hand gemaakt door de speciale leerbewerkers van Piel Frama en zou mijn Iphone 6plus super moeten beschermen tegen krassen en stoten door gebruik te maken van een foamlaag die onder het leer is aangebracht. Binnen in is voldoende ruimte voor pasjes, briefgeld, mijn iphone 6plus en nog meer! Hij heeft namelijk plek voor 12 pasjes, twee grote vakken en een middenstuk waar de telefoon in kan.

Piel Frama carryall

De vormgeving vind ik erg mooi, hij is gewoon super strak. Ook vind ik het zelf ideaal dat ik hem ook gewoon als portemonnee kan gebruiken. Als je net als ik, niet van de bumpertje en hoesjes voor op de achterkant houd, is dit mogelijk ook voor jou een perfecte oplossing! Niet iedereen houd van leer, maar ik wel, het gaat namelijk echt heel erg lang mee. Maar ook de look en feel (en de geur van leer ) vind ik persoonlijk fijn. De webshop waar ik hem heb besteld, Dressmyiphone verkocht Piel Frama het meest voordeligst, en heeft een fijne snelle service. Mocht je vragen hebben zijn ze ook erg snel met hun reactie, altijd fijn!

Hier vind je de prachtige Carryall en andere Piel Frama hoesjes. Het model wat ik heb, kost €134,95 dat is prijzig, maar dan heb je wel wat. Ook handig dat eigenlijk alle telefoon modellen hierin zullen passen! Ik ben blij en kan prettig op vakantie!

 lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Charlotte
  augustus. 2016 at 15:25

  wauw heel tof! duur maar wel ontzettend mooi! Geniet ervan

  • Reply
   Tjuly
   september. 2016 at 20:25

   Dankjewel! komt helemaal goed 🙂

 • Reply
  Romy
  september. 2016 at 19:04

  Wat een mooierd! Heerlijk om naar te kijken, maar daar houd ik het dan ook bij. Mij te duur 😮 Ik houd een leuke winactie op mijn blog, misschien ook wat voor jou?

 • Reply
  Daisy
  september. 2016 at 21:08

  Wauw hij is idd mooi, maar vind het persoonlijk teveel voor een telefoonhoesje hoor 🙂

  • Reply
   Tjuly
   september. 2016 at 19:32

   Zou ik normaal ook vinden, maar omdat ik hem ook als portemonnee gebruik mocht het van mijzelf 😉

 • Reply
  Saskia
  september. 2016 at 18:33

  Wat handig zeg zo alles bij elkaar. En ik voel helemaal met je mee toen je schreef over het kapot vallen van je telefoon, dat is mij helaas ook eens gebeurd 🙁

  • Reply
   Tjuly
   september. 2016 at 19:32

   Zo naar als het gebeurd :'(

 • Reply
  gea
  oktober. 2016 at 18:03

  Heel mooi deze! Ook zo handig mincombinatie met de pasjes enz die je er in kwijt bent.

Leave a Reply