Beauty Video

MIJN NYX NL FACE Awards Entry 2017 – WARRIOR PRINCESS

Het was op de valreep, maar ik heb toch meegedaan aan de NYX NL FACE Awards 2017. Heel eng, aangezien ik veel meer van het ‘gewoon’ bloggen ben, en gewend ben aan foto’s maken in plaats van filmen. En er doen zulke getalenteerde mensen mee, dus waarom zou ik het proberen? Omdat ik mij heb voorgenomen, dat wanneer je niet waagt je ook nooit iets wint. Soms moet je net uit je comfort-zone stappen om verder te komen.  Ondanks de spanning vond ik het super leuk om dit te doen, en ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vinden om te zien!

Voor iedereen die meedoet aan NYX NL FACE Awards 2017, heel erg veel succes!! Ik ben hard aan het duimen….

WARRIOR PRINCESS – NYX NL FACE Awards Entry 2017

Waar mijn inspiratie vandaan komt?

Ik heb mij laten inspireren door een van de bijzondere oude culturen die we hebben, en uiteindelijk ben ik een soort Native Warrior Princess geworden. We denken vaak al snel dat make-up en cosmetica iets moderns is, maar vele oude culturen gebruikten al beschilderingen op het lichaam en gezicht om iets duidelijk te maken. Of het nu verfraaiing was, zoals hoe wij het ook gebruiken óf als boodschap, om iets te zeggen over de persoon.. Ik vind dat bijzonder!
Hier komt mijn inspiratie vandaan..

NYX NL FACE Awards aanmelding 2017 - Warrior Princess makeup tutorial native Indian

Uiteraard zou ik het super waarderen vinden als jullie op het duimpje klikken!

En mochten jullie meer filmpjes willen zien, vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!
HIER VIND JE MIJN YOUTUBE KANAAL

Ik vind het erg spannend, en hoop natuurlijk (net al iedereen die meedoet) dat ik uitgekozen word en bij de laatste 20 kom!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Manon
  april. 2017 at 17:04

  Ik vind dit wel super gaaf gedaan

 • Reply
  tattoo fixers
  april. 2017 at 07:25

  Ik vind dit wel super gaaf gedaan.

 • Reply
  Sheila
  april. 2017 at 05:59

  Wow… ik vind het super gaaf! Heel mooi gedaan. En inderdaad, wat heb je te verliezen? Goed dat je mee hebt gedaan.

 • Reply
  Daisy Dingen
  april. 2017 at 14:50

  Gaaf gedaan! Ik ga over 1,5 week weer naar Elfia, daar zou dit zeker niet misstaan!

Leave a Reply