Fashion

Oversized Dress – Winterse OOTD

Eindelijk weer een OOTD op TJULY.nl, deze keer een oversized dress! Waar ik in heel blogland zie, dat iedereen houdt van herfst & winter door de leuke outfits die ze eindelijk weer aankunnen. Vind ik zelf de koudere seizoenen lastiger. Ik ben namelijk niet onwijs van veel laagjes kleding, hou van lekker luchtig en van mij mag er ook wel wat bloot bij. Ik hou namelijk niet zo van hoge boordjes en bijvoorbeeld lange mouwen. (blazertjes etc dan weer wèl) Dan kan ik mij nogal snel opgesloten voelen, niet altijd, maar wel snel. Waar ik wel van hou, zijn jurkjes. Of het nu zomers met blote benen is, of in de winter lekker met een panty/legging dat maakt mij niet uit. Geeft toch nog een beetje een luchtig en zwierig gevoel.

OOTD - Oversized Dress van Twinkeltje
Afgelopen zaterdag toen we de foto’s gingen maken, stond er een onwijze wind. Die had ik niet helemaal ingecalculeerd van te voren. Mijn haar, mijn sjaal, mijn jurk, echt alles wapperde en waaide!
OOTD - Oversized Dress van Twinkeltje
De jurk komt bij Twinkeltje vandaan, een leuke webshop met goed goedkope dames kleding. Mijn oog was gevallen op deze gave oversized dress, waarvan ik gelijk dacht dat hij heerlijk zou zitten, en ik had gelijk! Het zit heerlijk luchtig, en makkelijk! Doordat hij zo ruim valt, voel je je heel erg vrij. Twinkeltje heeft heel veel van dit soort ‘goedkope’ truien en vesten in hun assortiment, wat mij erg aanspreekt. Ik heb ook gezien dat ze overknee laarzen hebben, daar ben ik ook nog driftig naar op zoek! Denk dat die ook heel leuk staan onder zo’n lange sweater trui jurk!
OOTD - Oversized Dress van Twinkeltje
De sjaal heb ik stiekem van mijn vriend geleend, deze komt bij Hema vandaan en is heerlijk warm en zacht! Zo eentje wil ik zelf ook nog wel, alleen liever in het grijs met zwart als ze die hebben!
OOTD - Oversized Dress van Twinkeltje
Mijn hoedje heb ik laatst bij The Darling (op het NSMBL event) kunnen bemachtigen! En zoals jullie kunnen zien, ik ben niet meer blond! Ik twijfelde nog even om nog blonder te gaan, maar het is toch rood geworden. En zo in het zonlicht knalt het echt, zo fel had ik het zelf nog niet eens gezien!

Houden jullie ook van winterse items als deze oversized dress ?

TRUI LONG LOOSE-JE kan je Twinkeltje vinden voor €34,95

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    november. 2015 at 11:49

    Ik vind het je heel mooi staan!

Leave a Reply