Beauty huidverzorging

PHILOSOPHY RENEWED HOPE IN A JAR

Renewed Hope In a Jar van Philosophy, ik heb er zoveel lovende woorden over gelezen. Maar met mijn rare huid vond ik het toch wel een prijzig grapje om zo maar even te proberen. Nu heb ik mij daar eindelijk overheen gezet en is het tijd voor mijn bevindingen, over dit razend populaire potje creme.
Philosophy Renewed Hope in a JarLos van de werking, vind ik de verpakking alvast echt geweldig, zo strak en minimalistisch!

De Renewed Hope In a Jar is gefocust op 3 specifieke punten,
1 een zachte, frisse gehydrateerd gladde huid.
2 een fijne huidstructuur met kleinere poriën en wegvagende lijntjes
3 het krijgen van een energieke, gezonde kleur én natuurlijke glow

Nu kan ik een heel mooi chemisch verhaal schrijven, maar vind ik eigenlijk niet nodig. Punt 1 én 2 worden beide geregeld door verschillende soorten hyaluronzuren, die zorgen ervoor dat de huid vele malen beter vocht kan vasthouden. En een huid die meer vocht kan vasthouden, is steviger en ziet er jonger uit.
Door de licht exfolierende werking, stimuleer je de doorbloeding, wat er voor zorgt dat de huid beter regenereert. Dat betekend ook weer een voor een gezonde kleur met een mooie heldere natuurlijke gloed. Dit is eigenlijk de hele werking in een notendop, mocht je nu wel het mooie chemische verhaal willen lezen, dan staat het hele net er eigenlijk wel vol mee. Het is namelijk al sinds 1996 een giga populaire creme!

Philosophy Renewed Hope in a Jar

Het potje is een veel besproken dingetje, het is natuurlijk niet zo hygiënisch als een pomp flacon. Maar wanneer je alleen met echt schone vingers in het potje gaat, blijft de stabiliteit van de creme wel goed, en valt het best mee.

De Renewed Hope In A Jar is een bijna gelly achtige volle creme die lekker fris ruimt en fijn aanvoelt! Ook vind ik dat de creme heel fijn aanbrengt, het glijd en verdeelt goed over de huid. En nog een heel fijn pluspunt is dat het echt razend snel intrekt!

Philosophy Renewed Hope in a Jar
RENEWED HOPE IN A JAR

Ik ben begonnen met 2 keer per dag aanbrengen, ’s ochtends na het wassen van mijn gezicht en ’s avonds na het wassen. Wat mij vooral opviel was dat mijn huid echt ongelooflijk zacht aanvoelde na gebruik, ook had ik echt het gevoel dat mijn huid de creme opzoog en helemaal gehydrateerd was! Na een weekje smeren kreeg ik alleen het gevoel dat het toch iets te veel werd (omdat ik toch wat pukkeltjes voelde opkomen) en heb ik het smeren teruggebracht naar 1 keer per dag. Ik voel dat de creme echt wat doet met mijn huid, en dat heeft mij zeker enthousiast gemaakt! Met veel plezier wil ik er achterkomen of het op de lange termijn mijn huid beter maakt. Omdat mijn huid vaak heel snel al laat weten dat het toch geen goede combinatie is, heb ik het gevoel dat het deze keer een echte match is..

Renewed Hope In A Jar 60ml is verkrijgbaar bij o.a IciparisXL voor €48,95
lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Paola
  maart. 2017 at 10:59

  Amazing brand!

 • Reply
  Rosa
  maart. 2017 at 11:02

  Heel fijn merk ! Duur wel, maar zeker het geld waard!

 • Reply
  LisaxLove
  maart. 2017 at 11:05

  Ken het merk nog niet! Mooie fotos hbe je gemaakt!

Leave a Reply