Beauty huidverzorging Verzorging

Pure Calmille

Soms krijg ik pakketjes, waar ik niet van op de hoogte was. Daar houd ik van, verassingspakketjes! Zo kreeg ik ook een pakketje van Yves Rocher, met daarin Pure Camille creme.

Pure Calmille creme -1
In 1979 kwam Yves Rocher met de lijn Calmille, welke in 2007 is omgedoopt in Pure Calmille. De naam verraad al, wat er in de samenstelling van de creme zit. Kamille, een kamille soort die erg rijk is aan actieve werkstoffen. De geur van de creme vind ik heel erg lekker, zoet, bloemig, zacht.
Pure Calmille creme ingredienten
Voor de liefhebbers, de ingrediënten.
Pure Calmille creme -3
De creme zit in een redelijk grote, witte, kunststoffen pot. Met daarop een kamille. Ondanks dat het ‘gewoon een pot creme is’ vind ik hem er wel gezellig uitzien. Het geheel heeft iets fleurigs, misschien door de bloem.
Pure Calmille creme -4
De creme zelf is behoorlijk stevig, en trekt lekker snel in de huid. Er wordt aangeraden om de creme na het douchen aan te bregen, omdat de huid dan nog beter het product opneemt. Ook zegt Yves Rocher dat de creme voor het lichaam en het gezicht is.. Maar ik moet bekennen, op mijn gezicht durf ik het toch niet aan. Gelukkig is mijn huid op mijn gezicht ook niet heel erg droog. Mijn armen en benen daarin tegen, ’s winters, zijn erg wel toe aan een voedend product. En dat is wat dit product geweldig doet. Mijn benen voelde na het smeren gehydrateerd, de huid was super zacht! Ook de volgende dag nog (ik heb ook wel eens producten gebruikt die het de day after alleen maar erger maakte)

Een aanrader voor iedereen die wel wat hydratatie kan gebruiken in de winter, maar ook aan iedereen die van rijke cremes houdt die lekker snel intrekken.

Je kunt Pure Calmille kopen bij Yves Rocher voor €3,95 (afgeprijsd, normaal €5,90)
Pure Calmille creme -5

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Carine
    december. 2014 at 11:57

    oh dat klinkt heel fijn!

Leave a Reply