Parfum

Rituals Ayurveda Chakra Water

Rituals heeft dit voorjaar twee collecties vernieuwt, Ayurveda en Hammam om preciezer te zijn.  De Ayurveda collectie is uitgebreid met Ayurveda Scrub, Shanti Shower doucheolie en Chakra Water bed & body mist. Uit deze collectie heb ik een van de drie nieuwe producten mogen ontvangen, Chakra water bed & body mist. Dit is voor het eerst dat ik een z’n product probeer!Rituals Ayurveda Chakra Water

Wat Rituals zelf zegt over Ayurveda Chakra Water
Lichte bed & body mist. Hydraterende bed- & body mist voor huid, beddengoed of ander textiel. Geeft een verfrissend gevoel op de huid. De delicate geur van Indiase Roos en Himalaya Honing daalt met een zachte bries neer als dauwdruppels op je huid. Perfect als afsluiting van je eigen Ayurveda ritueel. Veilig voor textiel, laat geen vlekken achter.Rituals Ayurveda Chakra Water verpakking

Het uiterlijk van de lijn is ook aangepast, ik vind het er prachtig uitzien! De fles is gemaakt van roze glas, dat vind ik er zowiezo altijd wel luxe uitzien. Ook voelt het lekker stevig, totaal niet goedkoop. De tekentjes die Rituals altijd gebruikt vind ik ook erg mooi, heel sierlijk, aantrekkelijk!

Rituals Ayurveda Chakra Water

Het heeft een zelfde pompje als we gewent zijn van de meeste parfums. Al komt er hier wel iets meer product uit dan bij een gewone parfum.Rituals Ayurveda Chakra Water

Wat ik in eerste instantie niet eens had gezien, maar wel een super leuk detail vind. Dat als je het doosje open maakt, je een klein tekstje ziet over Ayurveda. Leuke details vind ik dat!Rituals Ayurveda Chakra Water grote fles 50 ml

Het is een redelijke hoeveelheid, al lijkt het meer dan het is. Omdat de fles vrij smal is, maar wel heel hoog.

Rituals Ayurveda Chakra Water ingredienten

Voor de ingrediënten liefhebbers.

Rituals Ayurveda Chakra Water

Wat ik vind van Ayurveda Chakra Water
Ik vind de geur heel erg lekker, het is erg fris! Doordat er honing in zit had ik verwacht dat hij wat zwoeler zou zijn, maar het is echt wel meer fris dan zwoel/zoet. Ik kan er eigenlijk geen honing of roos in ondekken, maar dat maakt de geur niet minder lekker. De geur heb ik al een paar keer gebruikt op mijzelf, en ik merkte dat hij onwijs lang bleef hangen. En ik moet zeggen, naarmate de geur iets afzwakte vond ik hem eigenlijk steeds lekkerder worden! Ik ben ook zeker van plan dit eens op mijn kussen te spuiten, maar dit wil ik dan wel graag in de ochtend doen. Omdat ik een beetje huiverig ben dat de geur te sterk is, als ik er direct op wil gaan slapen. Maar daar zullen we achter gaan komen. Ook denk ik dat je deze perfect zou kunnen gebruiken in de woonkamer/slaapkamer/toilet of welke ruimte dan ook, die wel een fris lekker geurtje kan gebruiken. Ik vind het een prettig producten, bijna ideaal omdat je het voor zoveel verschillende doeleinde kunt gebruiken.

bed & body mist kost € 16,50 voor 50 ml.
De vernieuwde Ayurveda- en Hammam-collecties zijn verkrijgbaar in alle Rituals-winkels, bij de Rituals-shops in de warenhuizen en via Rituals.com. Hebben jullie wel eens een bed & body mist geprobeerd? Zoja, wat is jullie ervaring hiermee. En slaapt het prettig, als je het op je kussen sprayt?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Manon
  april. 2014 at 07:08

  Ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  april. 2014 at 07:20

  klinkt lekker! ik wil al lang eens zo’n bedspray gebruiken, maar misschien dat ik voor een iets subtiele geurtje ga toch

 • Reply
  Jana
  april. 2014 at 07:52

  Ik wil deze nu ook wel eens gaan ruiken 🙂

 • Reply
  nenacecilia
  april. 2014 at 07:57

  Volgende keer eens snuffelen ^^

 • Reply
  Annemiekish
  april. 2014 at 11:53

  Wauw, dit ziet er heeerlijk uit. Ik hou van alle Rituals producten, dus ik zal deze snel halen!

 • Reply
  Ines
  april. 2014 at 20:39

  Klinkt fijn 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  mei. 2014 at 14:59

  Ik ben echt heel benieuwd naar die geur. Zodra ik nog eens bij Rituals kom ga ik ‘m zeker proberen.

 • Reply
  saskia
  mei. 2014 at 07:59

  Fijn dat de geur zo lang blijft, ben heel benieuwd naar de geur!

Leave a Reply