Beauty huidverzorging Parfum

Salt Of The Earth Natural Deodorant

Niemand houdt van klotsende oksels dus ook ik niet. Het merk Salt Of The Earth kende ik al van een geurloze deo stick jaren geleden. Toen ik zag dat er nog meer soorten uit waren gebracht was ik gelijk nieuwsgierig hiernaar.

Het geheim van Salt Of The Earth

De deodoranten van Salt Of The Earth bevatten potassium alum. Potassium alum is een natuurlijk mineraal zout, wat in Azië al eeuwen lang als deodorant wordt gebruikt. De mineraal zouten laten een microscopisch dun laagje aan over de huid, en voorkomen nare geuren door bacteriën.

De eerste stick die zij hadden beviel mij goed, wel moest ik daar toen even aan wennen. Je moest hem namelijk onder de kraan nat maken, en dan smeren.

Pure Aura Lavendel & Vanilla Spray

Alle goede eigenschappen van de natuurlijke versies, maar dan met een heerlijke frisse lavendel & vanille geur. Pure Aura bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën. Deze heeft dus wel meer toevoegingen dan alleen Potassium album, maar de ingrediëntenlijst blijft miniem in verhouding tot andere.

De verpakking ziet er leuk uit vind ik. Het is een pompflacon, zonder drijfgassen. Het etiket vind ik vrolijk en duidelijk. De geur moet ik wel een beetje aan wennen, ik kan er de vinger niet precies op leggen, maar er zit ook iets in wat ik niet lekker vind ruiken. Wel vervliegt de geur na het op spayen vrij snel, dat is dan weer een voordeel. Ook droogt hij vrij snel op waardoor je niet met natte oksels blijft lopen.

Pure Aura Melon & Cucumber Roll-on

Alle zelfde goede eigenschappen van andere deodoranten , maar dan met een heerlijke frisse Melon & Cucumber geur. Pure Aura bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën​​.

Deze geur spreekt mij een stuk meer aan, zoet fris! Wel een apart geurtje, maar valt voor mij in de goede toon. Een Roll-on had ik al in geen eeuwen meer gebruikt maar ik moet zeggen, het valt mij best mee, eigenlijk bevalt het wel. De verpakking van deze Salt Of The Eart deo vind ik ook weer erg sprekend. Mooie kleur etiket ook. Ook droogt deze na het besmeren van je oksels weer vrij vlot.

Wat ik vind van de Salt Of The Earth Deo’s

Ik vind ze beide prettig in gebruik, ze doen ook goed wat ze moeten doen. Ik zweet nooit overdadig gelukkig, maar voor mij werken ze prima. Aan het eind van de dag, ruik ik wel ‘natuurlijk’ een eigen luchtje maar zeker geen zweet lucht. Ze prikken veder ook niet, en het voelt ook niet als heel chemisch. Dus ik ben tevreden!

Redenen om deze ook eens te proberen?
zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten.
bieden 100% effectieve bescherming tegen lichaamsgeur
laten geen witte of gele strepen achter in kleding
zijn niet getest op dieren. Geschikt voor veganisten en vegetariërs
100% chemical free:bevatten geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën of andere chemicaliën.

Deze Salt Of The Earth Deodoranten zijn oa te koop bij Etos & AH voor €7,49 per 100ml

Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina Volg tjuly op instagram lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kelly
    november. 2018 at 20:09

    Ze klinken fijn! Ik hoor er veel goeds over.

Leave a Reply