Parfum

Scent of Liu Jo

Vorig jaar kwam het luxe merk Liu Jo met haar eerste parfum, oh boy het is nog stééds mijn favoriet aller tijden! Dit jaar is Scent of Liu Jo uitgebracht, en deze wilde ik jullie natuurlijk niet onthouden. Zal het nieuwste parfum mijn paarse liefde van haar troon kunnen stoten?

Scent of Liu Jo parfum reviewScent of Liu Jo parfum review

Scent of Liu Jo

De vormgeving van het flesje is zo goed als het zelfde gebleven, alleen de kleur is anders, namelijk roze. Ik blijf erbij, dat het er prachtig uitziet, super classy en strak. En het prachtige dangling steentje wordt door het flesje gedragen als een heus sieraad! Ook is deze dop voorzien van het prachtige chain motief, en alles is goud, wat het prachtig siert.

De geur kan ik het beste omschrijven als classy, zoet zonder te girly te zijn én tijdloos. Het ruikt naar echte luxe, en ik moet bekennen, luxe ruikt lekker! De geur blijft lang hangen, en de verandering van noten gaat zeer harmonieus.

Noten
♥ ♥ ♥

Top: lychee, framboos, bergamot, mandarijn
Hart: lelietje-van-dalen, perzik, jasmijn, ylang ylang
Basis: vanille, musk, sandelhout, patchoeli

Scent of Liu Jo parfum review Scent of Liu Jo parfum review

De vergelijking tussen de twee parfums

Daar doe je eigenlijk geen van de twee parfums recht mee, aangezien ze van twee verschillende werelden komen. De paarse variant ruikt serieuzer, kruidiger en verleidelijker, waar Scent of Liu Jo juist zoeter, lichter en toch wat jonger ruikt.

Mijn eerste gedachte bij de eerste geur noot was ‘deze geur is te zacht en zoet voor mij’ maar naarmate het iets afzwakte, en de andere geuren hun intreden deden, werd Scent of Liu Jo steeds lekkerder. Dit is zeker een goede geur voor overdag en in de lente. Niet mijn all time favorite van haar plaats gestoten, maar een prachtige tweede plaats waar Scent of Lio Jo is geland!

♥ ♥ ♥

30ml – €39
50ml – €59
75ml – €79

De geur is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    november. 2015 at 14:51

    Mooie flacon zeg , lijkt me een heerlijke geur

Leave a Reply