Beauty Handen & Nagels Swatch

Sensationail – Escape To The Tropics

De zomer is begonnen, al merken wij daar qua weer nog niet zo veel van, de zomercollecties zijn zo’n beetje overal te vinden. Zelf kan ik best wel balen van het weer, maar gelukkig is er een mooie zomerse lijn van Sensationail. Escape To The Tropics heeft 6 zomerse kleuren, van roze tot geel! Ideaal voor bijv. op vakantie, 2 weken lang zomerse nagels met deze gellakjes!
Sensationail Escape to the tropics -4187

Hier zie je vlnr; Island Hopper, Pink Hibis-kiss, Berry Nice, Orange Fizz, Kiwi Squeeze, Luscious Lemon

Stiekem heb ik de Escape To The Tropics collectie al op mijn favoriete volgorde gelegd. Geel eindigt eigenlijk sowieso op het eind omdat ik geel nooit een prettige kleur vind.

Escape To The Tropics

Escape to the tropics Island Hopper

Island Hopper ||||

Leek mij op het eerste gezicht niet heel zomers toen ik de kleur op het doosje zag, maar is dat écht wél! Prachtige heldere turquoise lak, de creamy lak dekt prima met 2 laagjes.

 Escape to the tropics pink hibis-kiss

Pink Hibis-Kiss ||||

Wat een leuke gezellig naam & kleur is dit! De naam is afgeleid van de hibiscus, die oa prachtig roze bloemtjes heeft! Deze lak lijkt iets meer gelly dan creamy, ik draag 3 laagjes en zag nog tipwear.

Sensationail Escape to the tropics berry nice

Berry Nice ||||

Eerst leek hij mij vrij donker voor in de zomer, maar hij kan prima! Ook deze paarse lak is meer gelly qua dekking, toch heeft dat ook wel wat. Wederom 3 laagjes.

Sensationail Escape to the tropics orange fizz

Orange Fizz ||||

Voor mij denk ik de eerste keer dat ik mijn nagels oranje lakte! Toch viel het mij niet tegen, vind het stiekem wel lekker zomers staan! Deze lak is creamy en dekt perfect in 2 laagjes.

Sensationail Escape to the tropics kiwi squeeze

Kiwi Squeeze ||||

Wat een leuke naam! De kleur is precies zoals de binnenkant van een kiwi! Kiwi Squeeze zit tussen gelly en creamy in, na 2 laagjes zag ik toch nog van alles doorschijnen.

Sensationail Escape to the tropics luscious lemon

Luscious Lemon ||||

Waar ik bang was voor een soort tipex lak, valt dat onwijs mee met Luscious Lemon. Ik wil het eigenlijk niet bekennen, maar deze warme geel tint vind ik best wel oké! Het doet zomers aan en geeft mijn handen een instant bruinere look! Ik draag 2 laagjes van deze creamy lak.

Mijn oordeel over Escape To The Tropics

Zoals ik van Sensationail gewend ben, zijn het kwalitatief goede lakken. Ze houden het bij mij niet 2 weken uit, maar eerder 1,5 week, wat ik echt prima vind! De Escape to the Tropics lijn vind ik erg leuk samengesteld, stuk voor stuk zomers. Mijn persoonlijke favorieten zijn Island Hopper & Pink Hibis-Kiss, die zijn zo zomers helder! Maar ook Berry Nice is voor mij altijd draagbaar! De andere kleuren zijn ook mooi, maar voor mij zelf een beetje wennen omdat ik nooit zulke kleuren op mijn nagels draag, soms is het tijd voor verandering toch 😉

De verkooppunten van sensationail kan je hier vinden, maar wil je ze gelijk online bestellen dan kan dat bij The Makeup Spot voor €14,95.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen Volg tjuly op Facebook Volg tjuly op instagramWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Mariska
  juli. 2016 at 08:32

  Lekker vrolijke kleurtjes allemaal! Voor die blauwe vind ik zo mooi, doet me denken aan zee 😀

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2016 at 10:04

   Ik vind hem ook zo mooi, zo helder!

 • Reply
  Susan
  juli. 2016 at 09:37

  Wat een prachtige kleurtjes! Vooral de paarse vind ik mooi <3

  • Reply
   Tjuly
   juli. 2016 at 10:04

   <3 zo'n lekker kleurtje wat áltijd kan :)

Leave a Reply