Bad, Douche & Lichaam Beauty Parfum Verzorging

Therme Bulgarian Rose

Toen ik de producten van Therme Bulgarian Rose binnenkreeg, moest ik gelijk aan de liefde denken. En in deze tijd van het jaar, denk je bij liefde vaak al snel aan Valentijn. Zelf heb ik nooit zoveel met Valentijn, ik vind het ook wel een beetje een commerciele dag.. Mààr wat ik wel goed vind, is om soms bij de liefde stil te staan! Of het nu de liefde in je relatie is, of de liefde die je voelt voor familie of vrienden, dat gevoel mogen we soms namelijk iets vaker koesteren denk ik.

Therme heeft ook een paar leuke tips meegegeven

1. Zeg eens wat vaker “Ik hou van jou” tegen je naasten.
Vaak vergeten we het namelijk te zeggen, en gaan we ervan uit dat de ander het wel weet. Terwijl dat niet altijd zo is, en het daadwerkelijk te horen krijgen geeft toch wel een heel fijn gevoel.
2. Valentijn vier je niet alleen met dé liefde van je leven.
Zoals ik al zei, het moment om bij de liefde stil te staan. Iemand een lieve attentie/aandacht geven om te laten weten hoezeer je die gene waardeert.
3. Wees lief voor jezelf.
Is ook erg belangrijk, door soms het moment voor jezelf te nemen, of jezelf iets te geven, kan je een hele positieve boost krijgen. En dat straal je ook uit naar andere! En ik geloof ook wel dat je jezelf moet liefhebben voor je een ander écht kan liefhebben..
4. Laat je een keer goed masseren.
Door een massage maakt je lichaam endorfine en oxytocine aan. Deze lichaamseigen stofjes verminderen je stress en verhogen daarnaast je geluksgevoel. Dit kan je door een echte masseuse/masseur laten doen, maar natuurlijk ook gewoon door je lief.

 

Maar verder met de Therme Bulgarian Rose…..
Therme Bulgarian Rose

De producten die ik heb gekregen uit de Bulgarian Rose lijn zijn een Douchecréme én een Bodymist. De lijn bevat verder nog een Douche Scrub, Badolie, Droge Olie spray, Body Butter en een Massage Olie.

Bulgarian Rose Shower Satin

Therme Bulgarian Rose Shower Satin Therme Bulgarian Rose Shower Satin Therme Bulgarian Rose Shower Satin

De douchecreme ruikt heerlijk vol, een echte rozengeur, bloemig, zoet en poederig. Ik vind de geur erg lekker, en hij blijft ook zeker hangen na het douchen, niet overdreven maar wel subtiel. Lekker!
Therme Bulgarian Rose Douchecreme Satin Shower
De Shower Satin douchecreme is vrij dun, maar niet waterig, meer een dunne gelly. Wat ook fijn is, dat het lekker schuimt!

Bulgarian Rose Bodymist

Therme Bulgarian Rose bodymist Therme Bulgarian Rose bodymist Therme Bulgarian Rose bodymist

Komt in een lichte transparante, kunststoffen sprayflesje. Hier ziet er netjes uit zonder al te veel poespas, en al is een glazen flacon veel luxueuzer het betekend niet dat het product beter is. De geur is wederom sterk, poederig, zoet, net als de douchecreme.

Therme Bulgarian Rose bodymist
De bodymist is heel erg lekker, al moet je er net als met parfum, niet te veel van gebruiken. De geur vind ik heel fijn, gewoon om na het douchen als bodymist. Ik zou de geur niet heel snel op mijn kussen sprayen denk ik, gewoon omdat ik dat sowieso niet zo mijn ding vind.

Voorheen heb ik nooit zo op Therme gelet in de drogisterijen, maar de producten zijn mij beide erg goed bevallen. En ik ben ook erg benieuwd geworden naar de bodyscrub, massageolie én vooral de droge olie spray!  Grappig, hoe ik hier op de een of andere manier nooit opgelet heb, het is namelijk ook nog eens redelijk budget! Super geschikt om jezelf mee te verwennen dus!

De douchecreme kost €4,65 en de bodymist €7,25 en je kunt deze producten online bestellen bij Therme, maar ook vind je ze in de drogisterijen.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Jolet
  februari. 2016 at 15:32

  Die body mist lijkt me wel wat!

 • Reply
  Manon
  februari. 2016 at 16:44

  Dit lijken me heerlijke producten!

 • Reply
  heidi
  februari. 2016 at 20:57

  Wat een leuke artikel is dat.

 • Reply
  Mariska
  februari. 2016 at 15:05

  Vooral 2 vind ik een heel goed punt! Een mens heeft vaak veel geliefden, die het allemaal waard zijn om aan te denken. De geur van deze producten lijkt me zo lekker!

Leave a Reply