Bad, Douche & Lichaam Beauty huidverzorging

Therme Thalasso – Summer Shares

Met de Therme Thalasso lijn, zag ik een echt zomer collectie voor me. Aangezien je huid in de zomer net weer om iets anders vraagt qua verzorging, iets wat ik vond in deze collectie. De Atlantische oceaan en de Dode Zee zijn rijke bronnen van mineralen en zeealgen. De Thalasso producten vitaliseren lichaam, geest en zuiveren en herstellen de huid.

Graag deel ik mijn stappenplan, om je in de zomer optimaal te verzorgen.

Stap 1: Verwijder dode huidcellen door je lichaam te scrubben met de Thalasso douchescrub.
Stap 1.2: Verwijder dode huidcellen door je gezicht te masseren met de Thalasso peeling óf gebruik het 3 minuten masker voor meer hydratatie.
Stap 2: Reinig je huid met de doucheschuim van Thalasso.
Stap 3: Verzorg, voed en verzacht je huid met de Thalasso bodybutter Therme Thalasso

Therme Thalasso

Therme Thalasso Shower Scrub
Thalasso douchescrub € 8,95
Een crème met reinigende scrubkorreltjes en bevat zeealgen en mineraalzouten. De zeewier en algen in de douchescrub zijn een geconcentreerde bron van waardevolle voedingsstoffen voor de huid. Eigenlijk gewoon een hele fijne douchecreme, met fijne maar wel stevige scrubdeeltjes.

Therme Thalasso Foam
Thalasso Doucheschuim € 7,50
De Thalasso doucheschuim is een zacht schuimende douche mousse met de verkwikkende frisheid van de oceaan. Ervaar de rijke en zacht verfrissende geur van Thalasso tijdens het reinigen van de huid. De zeer zacht schuimende doucheschuim van Therme verzorgt, verzacht en voedt de huid tijdens een ultiem rijk schuimende douche sensatie. Zelf vind ik dit soort mousse producten altijd erg lekker aanvoelen, doet goed zijn werk.

Therme Thalasso Peeling
Thalasso Soft Face Peeling € 7,95
Therme Thalasso gezichtsscrub met het zeealgen-complex omega plankton en microalg polijst de huid, verzacht en verwijdert dode huidschilfertjes en onzuiverheden.
De gezichtsscrub één tot twee maal per week op een vochtige huid met zacht draaiende bewegingen aanbrengen. Vermijd de oogcontouren. Spoel goed na met lauw water.
Dit is écht mijn grote favoriet in de collectie, maakt mijn gezicht weer heerlijk zacht en geeft het gevoel weer open te staan voor hydratatie!

Therme Thalasso masker
Thalasso 3 Minuten Energy gezichtsmasker € 7,95
Geef je huid extra energie met het Thalasso 3 Minuten Energy gezichtsmasker
Soms kan je huid wel een beetje extra energie gebruiken. Het Thalasso 3 Minuten Energy gezichtsmasker geeft de huid in slechts 3 minuten tijd een oppepper en meer energie.
De vermoeide trekken van het gezicht worden direct vervaagd en de huidstructuur wordt verfijnd. De intensieve werking realiseert een snelle oppepper voor een gladde en zachte huid.
Voor een optimale werking van het gezichtsmasker de huid eerst reinigen met de Therme Soft Face Peeling.

Therme Thalasso Bodybutter
Thalasso Bodybutter € 9,50
De verzorgende en zachte body butter smelt op je huid door de lichaamstemperatuur en zorgt voor een zijdezachte en verzorgde huid. Na het douchen ’s avonds gebruik ik deze regelmatig om mijn huid soepel te houden. (vooral mijn droge benen) Trekt redelijk snel in en voelt erg fijn op mijn drogere lichaamsdelen.

Therme Thalasso collectie

Ik vind de Therme Thalasso lijn heerlijk verzorgend én zomers! De geur vind ik erg aangenaam, en blijft lekker hangen als je meerder producten gebruikt. Het is fris en poederig tegelijk. Ook heb ik een prettige routine kunnen creëren die niet te veel tijd in beslag neemt, iets wat ik zelf wel fijn vind. Mijn huid voelt ook lekker fris en soepel, ook geslaagd dus!

Nieuwsgierig naar de andere lijnen van Therme, die kun je hier vinden.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  hilde
  juli. 2016 at 10:37

  Dat masker lijkt mij erg lekker! Ik ben benieuwd naar de geur 🙂

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  augustus. 2016 at 18:58

  Ben benieuwd naar de producten, vooral de peeling 🙂

Leave a Reply