My Blog Persoonlijk

Tjuly in Frankrijk

Zo, hehe de vakantie is weer voorbij… Ik weet niet of het opgemerkt is, maar ik ben een paar weken afwezig geweest! Heb genoten van mijn vrije tijd, daar kan een mens echt zo aan toe zijn! Wij zijn op vakantie geweest naar Zuid-Frankrijk.  Op 5 km vanaf Saint-Tropes, zaten wij op een camping.. Wel geteld met z’n achten! De zus van mijn vriend en haar gezin daar gaan wij wel vaker mee op vakantie. Erg leuk voor de zoon van mijn vriend, er is altijd wel een van de drie neefjes die iets wil doen! En wij, de volwassenen hebben het ook erg gezellig met elkaar. De hele vakantie is top verlopen, de reis ging heel voorspoedig. We hebben wel op de heenweg nog één overnachting gehad op een doorreis camping, die was ook top!

Die eerste camping stond tegenover een kerncentrale! Dat wisten wij ook niet vooraf, maar daar heb je totaal geen last van…Daarna gelijk door naar de eind bestemming, daar waren wij nog maar zo’n 2,5 vanaf.. Onze camping was erg netjes, en mooi opgezet! En goh wat een prachtig weer hebben wij gehad..! Gelukkig had onze camping een heerlijk zwembad, waar we na het ontbijt even heerlijk konden afkoelen! Wij hebben ons zelf goed vermaakt met een grot, mooie dorpjes, strandjes, bergritjes en prachtige steden als Frejus, Sainte-Maxime en Saint-Tropez!

Overal op blogs zie ik voorbij komen wat er allemaal is aangeschaft op vakantie, zo’n item kan ik helaas niet maken.. Er is niet veel aangeschaft! Miscchien omdat je met zoveel mensen bent, dan ga je niet uitgebreid shoppen. Maar meer het broodnodige halen! Heb nog wel even getwijfeld bij een Maxi rok.. maar met mijn niet al te lange benen heb ik het niet aangedurfd om hem te kopen.. Al had ik heb graag gehad! Ik zal een paar vakantie foto’s online zetten voor de geintresseerde!

Tjuly in Frankrijk

Tjuly Frankrijk
Dit was ons uitzicht op de eerste camping, waar wij een nachtje hebben gestaan. Vond het wel apart, in een grappige zin!
Tjuly in Frankrijk
Druipsteengrotten van St. Cézaire.
Tjuly Frankrijk
Port Grimaud.
Tjuly_Frankrijk_2013_09
Tjuly_Frankrijk_2013_07
Grimaud, hier moesten we een berg oplopen.. Boven op de berg stond een mooie ruine! En eenmaal boven was het prachtig (lees bloedheet) Er vlogen veel prachtige vlinders, dus heb ik gewoon mijn hand uitgestoken. En ja hoor, ze landen gewoon op mijn handen! GEWELDIG!

Tjuly_Frankrijk_2013_17 Tjuly_Frankrijk_2013_16 Tjuly_Frankrijk_2013_15 Tjuly Frankrijk
Dat vind ik echt super, ben gek op vlinders!
Tjuly_Frankrijk_2013_04
Onderweg naar Sainte Maxime, zagen we een prachtig bloedrode maan! We moesten ECHT stoppen om even te kijken, en uiteraard even een foto maken van dit prachtige verschijnsel! In het echt was hij nog veel mooier, hij was ook onwijs groot!
Tjuly_Frankrijk_2013_05 Tjuly_Frankrijk_2013_06 Tjuly Frankrijk
De eerder genoemde maxi rok, die ik eigenlijk heel graag wilde hebben.. Maar waarvan ik het niet aan durfde, door mijn korte pootjes..
Tjuly_Frankrijk_2013_13 Tjuly_Frankrijk_2013_12
Deze Rolls was Geweldig!..  Zo mooi… En z’n kenteken.. Tja…
Tjuly_Frankrijk_2013_11 Tjuly_Frankrijk_2013_10
Saint Tropez, erg mooie auto’s en bootjes gezien.. Wel echt zien en gezien worden daar…
Tjuly FrankrijkTjuly_Frankrijk_2013_02
Dit waren wat foto’s van mijn vakantie.. Ik heb onwijs genoten..Helaas nu weer een jaar wachten.. of toch… wie weet!
Foto’s Peter Nanne

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Dionne
  augustus. 2013 at 19:12

  Prachtige foto;s!

 • Reply
  Beautytalk
  augustus. 2013 at 19:58

  Saint Tropez is so beautyfull! 2 weken geleden was ik er ook nog! Mooie foto’s!
  Eefje

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 05:49

  wat een mooie foto’s! het ziet ernaar uit dat je een supertijd hebt 🙂

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 13:35

   Het was heerlijk!!

 • Reply
  Nena
  augustus. 2013 at 08:54

  Leuke foto’s!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 13:34

   Dankje!

 • Reply
  Griet
  augustus. 2013 at 13:29

  Wat een prachtige vlinder en mooie plaats waar je geweest bent!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 13:34

   Ik vond die vlinder ook prachtig! En dat stukje frankrijk is ook onwijs mooi, heel mooie groene natuur!

 • Reply
  Anna Roos Zijlstra
  augustus. 2013 at 16:01

  Moi, j’aime La France aussi!! En Saint Tropez lijkt mij te gek..

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 16:25

   Saint tropez is een erg leuke stad!

Leave a Reply