My Blog Persoonlijk

Tjuly’s Personal #1 – Bloggen

Ik heb nu al een paar dagen het onderwerp in mijn hoofd, Bloggen! Zoals jullie al eens hebben kunnen lezen, weet bijna niemand dat ik blog. In mijn omgeving weten mijn vriend + zijn zoon, mijn moeder, 1 vriendin en 2 collega’s hiervan. Als ik dat zo zie staan denk ik, dat zijn wel echt heel weinig mensen! Het is niet dat ik het echt moedwillig geheim houd, niet echt.. hmm

Dit is de reden voor Tjuly’s Personal #1 – Ik die dacht dat ik nooit iets persoonlijks te  melden had! Tot nu…

Juliette & Bloggen

Ik doe het met heel erg veel plezier, en ben hier dan ook veel mee bezig. De reacties van bezoekers vind ik ook echt onwijs gaaf! Als je in een paar maanden je statistieken ziet oplopen etc. Maar het is ook een soort heerlijke vrijheid, veilig, anoniem achter een pc! Je mening kunnen geven als je niemand aan hoeft te kijken, niet direct een terug reactie krijgen. Schijven wat ik wil, wat ik vind. Dat voelt op een vreemde manier heel vrij. Het idee, dat mensen die ik persoonlijk ken hier op Tjuly.nl mijn artikelen zouden gaan lezen. Dat geeft een soort gevoel van onzekerheid, alsof mijn ‘werk’ gecontroleerd zou gaan worden. En ik te horen zou krijgen, dat het stompzinnig is wat ik doe?Tjuly's Personal #1

Bloggen & Reacties

En als ik dan toch aan iemand vertel wat ik doe, dan reageren ze eigenlijk helemaal niet zo als ik dacht. De reacties die ik kreeg waren alleen maar positief, mensen waarderen het als je lekker bezig bent. Als je, je eigen ding hebt! De meeste mensen die ik om mij heen heb, weten zelfs niets van de hele bloggerswereld af!

Ik kan aan de mensen die het weten, heel enthousiast vertellen wat ik doe en wat ik allemaal wil. Maar ook als mensen het niet weten, kan ik zeker op beauty gebied lekker door ratelen! Wat het soms ook lastig maakt, dan ben ik zo vrolijk aan het vertellen.. Dat ik het eigenlijk gewoon wil vertellen! Zo hadden wij afgelopen weekend een photoshoot met 3 nichtjes van mijn vriend. Heel vrolijk had ik het met mijn schoonzussen over haarproducten & krultangen etc.. Toen de Curl Secret van Babyliss aan bod kwam, vertelde ik dat het niet altijd goed gaat. Dat dit bij een blogster het geval was geweest! Toen nichtje Demi ineens zei, JAAA dat was bij Teskuh! Oeps, Demi lees jij dan op blogs? Ja vertelde ze vrolijk, steeds vaker leest ze op verschillende blogs! Toen lag het wel echt op het puntje van mijn tong, om het maar gewoon te vertellen.
Dit heb ik niet gedaan, maar ik geloof dat ik het niet heel lang meer geheim kan houden.. ! Tjuly's Personal #1

Ik denk dat ik mij over de onzekerheid heen moet zetten, en mocht iemand een negatief idee hebben over wat ik doe. Is dat niet mijn probleem, ik blog en dat blijf ik doen. Het is namelijk mijn blog en het bloggen doe ik met onwijs veel plezier!

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  martina
  januari. 2014 at 09:52

  sommige dingen die je zegt zijn zeker wel herkenbaar !

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 12:23

   🙂

 • Reply
  Michaela
  januari. 2014 at 09:54

  Als het je een fijn gevoel geeft en met veel plezier doet, dan mag je je niet meer onzeker voelen hoor! Juist trost zijn 😀 <3

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 12:23

   😀

 • Reply
  Beautyjuf
  januari. 2014 at 10:00

  De onzekerheid rondom het wel/niet vertellen over je blog aan de buitenwereld, herken ik. Al begin ik er inmiddels ietwat opener in te worden. Het heeft niets te maken met schaamte, maar met … Ja, met wat eigenlijk?! Ik kan het niet omschrijven. De reacties die ik krijg zijn overigens altijd positief. Dat vind ik onwijs leuk.

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 12:23

   haha 🙂 ja met wat he.. Goed dat je er al steeds meer mee naar buiten treed!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  januari. 2014 at 12:20

  heel veel mensen die weten wat ik doe reageren echt superfijn, zelfs mijn vader is ongelooflijk enthousiast 😀 iets dat ik echt nooit gedacht had 😀

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 12:22

   Wat gaaf dat dat je vader er zo enthousiast over is! Altijd fijn als je omgeving zo positief is!

 • Reply
  Manon
  januari. 2014 at 15:29

  Heel erg herkenbaar, heel veel weten het ook van mij maar sommige ook weer niet, ik ben niet echt een persoon die het er zo snel uitflapt, maar wel grappig van je nichtje dat ze ook blogs leest

 • Reply
  Arwen
  januari. 2014 at 15:49

  Heel erg gaaf wat je doet en hoe je het doet. Je bent gewoon een bijzonder mens en je heb nu een mooie manier gevonden om jezelf te uiten , gewoon heel erg trots op jezelf zijn. Dikke knuf Arwen

 • Reply
  Caro
  januari. 2014 at 16:51

  Mooi mens je groeit en straalt
  Ga zo door
  Ik ben trots op je xxx

Leave a Reply