Haarverzorging huidverzorging My Blog Review Verzorging Winactie

Veet SpaWax Review + WINACTIE!

Nu de zomer weer echt afgelopen is (ondanks dat ik stiekem nog op heel veel mooie dagen hoop) stoppen veel vrouwen met het ontharen/scheren van hun benen. Of in ze doen het veel minder vergeleken met de blote benen maanden. Ook ik beken, dat ik dit nog wel eens een beetje kan verwaarlozen. Het is gewoon luiheid, geen zin om mijn benen te scheren, droge benen etc.

Veet Spawax winactie winnen review en ervaring
Maar ik ben wel altijd op zoek naar betere alternatieven! Zo heb ik ondertussen echt al van alles geprobeerd, denk aan Veet harsstrips, ontharingscrèmes, een epilator. Dan kan je vast wel begrijpen dat toen Veet een aantal maanden geleden de Veet Spawax uitbracht, ik onwijs nieuwsgierig was.
Ondertussen heb ik hem in huis, en zal ik jullie mijn bevindingen vertellen over de Veet Spawax.
Veet Spawax winactie winnen review en ervaring
De Veet Spawax bevat 6 waxschrijven, een spatel, een gebruiksaanwijzing 😉 + natuurlijk de verwarmer met z’n kabeltje. Het is een kleine maar fijne kit zeg maar. Op de doos staan verder nog instructies over het hoe en wat.
Ik vind de wax-verwarmer erg leuk, door de roze onderkant en de bolle vorm, ziet het het heel leuk en girly uit! Als je de stekker in het stopcontact doet, gaat het roze gedeelte branden. Leuk detail!

Zelf ben ik niet zo erg van het lezen hoe de dingen werken, ik denk het altijd beter te weten. Mocht ik er niet uitkomen, dan kan ik altijd nog kijken toch 😉 Op de website van Veet kun je ook nog informatie vinden over de waxschijvenén de waxschijven.

De waxschijven  zijn geschikt voor de benen, armen, bikinilijn en oksels.

Veet Spawax hoeveel wax gebruiken

In slechts 5 stappen heb je de zachtheid zoals bij een schoonheidssalon, gewoon thuis!

Veet Spawax winactie winnen review en ervaring

1. Plaats het vereiste aantal schijven in de waxverwarmer voor de zone die je wilt ontharen.

Veet Spawax winactie winnen review en ervaringVeet Spawax winactie winnen review en ervaringVeet Spawax winactie winnen review en ervaringVeet Spawax winactie gesmolten

2. Zet het toestel aan – de waxschijven zullen beginnen te smelten. De wax is klaar voor gebruik wanneer het een homogene consistentie heeft bereikt – ongeveer 30 minuten voor 4 schijven.

3. Breng de wax met behulp van de spatel aan in de groeirichting van de haartjes (waxstrip van 1 tot 2 mm). Probeer het uiteinde van de waxstrip dikker te maken zodat het gemakkelijker is om de waxstrip vast te nemen om deze te verwijderen.

4. Wacht 30 tot 60 seconden en controleer of de wax droog aanvoelt. Houd je huid goed strak. Verwijder de waxstrip vanaf het dikkere uiteinde met één snelle beweging, tegen de haargroeirichting in.

5. Verwijder na het ontharen eventuele waxresten van je huid met behulp van een gebruikte waxstrip of babyolie.

Ik zal jullie de ‘vieze’ foto’s besparen, van de haartjes op de waxstrip én het smoezelige apparaat. Dat vind ik namelijk wel een klein nadeel, ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik de waxverwarmer goed kan schoonmaken. Verder doet het precies wat het beloofd, het onthaard! Alle (zelfs korte) haartjes worden er met een goede ruk afgetrokken. Al heb ik heus een beetje geklungeld met de wax in het begin, het is even de feeling krijgen hoe dik je het wilt aanbrengen. Maar ook een dikker einde creëren, is even spelen. Maar oefening baart kunst, zoals als met alles.

Op mijn benen vind ik dit absoluut niet pijnlijk, maar dat komt omdat ik wel vaker heb gewaxt & geëpileerd. Heb je dit nog nooit gedaan, kan het iets gevoeliger zijn. Maar echt pijnlijk op de benen zal het niet zijn, denk ik. Ik wil het nog wel testen op andere plekken, zoals mijn oksels (die zijn toch een stuk gevoeliger)

De geur van de schijven vind ik lekker,  het parfum van zoete vijgen en paarse lelie werkt niet bijzonder om te relaxen, maar is gewoon lekker!

Veet Spawax winactie winnen review en ervaring

Wil jij de Veet SpaWax set (twv €39,99) winnen, Dat kan!

Leg dan in de comments uit, waarom jij deze set wilt winnen.
Ook maak je meer kans, als je mij volgt op social media én mijn winactie deelt!
Volg Tjuly op Bloglovin
Volg Tjuly op Twitter
Volg Tjuly op Instagram
Volg Tjuly op Facebook

Wil je hem zelf kopen, dat kan natuurlijk ook! De set is bij het Kruidvat te koop voor €39,99  (inclusief 6 waxschrijven)  Een setje ‘losse’ waxschijven kost €8,49 (6 st)

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Grim&Glam
  oktober. 2015 at 20:34

  Mooie website heb je! Ik zou hem graag willen winnen omdat ik een epilator heb maar dat ding veel te pijnlijk vind om te gebruiken (en ik ben niet eens zo kleinzerig). Dus op dit moment ga ik met benen die lijken op die van een beer door het leven. Not good, haha.

 • Reply
  Mylou
  oktober. 2015 at 21:01

  Hij lijkt me zo fijn! Ik vind waxen sowieso de fijnste manier (oké, op de pijn na, maar het blijft dan zo lekker lang weg) van ontharen. Alleen word ik toch zó gek van die strips. Vervelende mikmak. Dit ding lijkt me ideaal, dus ik doe natuurlijk graag mee. Ik like je FB pagina, ik volg je via BL & heb het bericht gesaved én ik volg je op IG. Ik ga duimen!

 • Reply
  Anita H.
  oktober. 2015 at 21:56

  Ik gebruik al jarenlang een epileerapparaat voor ontharing. Niet ideaal; zeer tijdrovend en ik krijg de haren echt niet helemaal weg (te dun, te weinig grip, ze breken af….). Misschien is dit een betere methode voor mij? Ik wil het verschil graag ervaren.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober. 2015 at 08:18

  Ik ben hier echt heel benieuwd naar. Is dit ook voor Belgie of enkel voor Nederland?

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2015 at 08:21

   Ja, ik verzend ook naar Belgie! 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  oktober. 2015 at 09:34

  Ik doe mee! Ik volg je nu op Bloglovin en heb de winactie net gedeeld via Twitter. Ik zou de kit graag winnen omdat ik mijn benen scheren een van de vreselijkste beauty taakjes vind en dus heel graag een permanentere oplossing zou hebben.

 • Reply
  sabrina
  oktober. 2015 at 20:10

  Lijkt me pijnlijk maar wel handig als het lang weg blijft! Daarom zou ik graag winnen. Ik volg je op bloglovin waar ik heb geliked en ik volg je op Twitter.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  oktober. 2015 at 17:11

  Vroeger epileerde ik me benen in de winter een stuk minder.
  Sinds kort heb ik een baan waarbij ik een rok of jurkje moet dragen.
  En ook al doe ik in de winter een panty aan, dit moet ik nu echt meer bij gaan houden.
  De Spawax van Veet lijkt me dan een uitkomst.
  Ik doe dus graag mee en vol je oa op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 • Reply
  zoë
  oktober. 2015 at 08:07

  ik doe mee!
  ik zou het graag willen gebruiken, met theater moeten we vaak met blote benen dansen en elke keer scheren word je ook erg moe van (mijn blonde haren worden ook ineens veel donkerder dus die begin je ook meer te zien).
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter (hierop gedeeld) en instagram; zowiezo_

Leave a Reply