Beauty FOTD makeup Swatch

Vice 4 Palette – Urban Decay

Vice 4 Palette
Het Vice 4 palette van Urban Decay, IK HEB HEM!

Soms moet je je laten gaan, moet je jezelf eens goed verwennen.. Ik koop best veel makeup, maar bijna alleen maar budget vriendelijk. Niet dat ik zo onwijs zuinig ben, maar als het voor mijzelf is vind ik het soms lastig, alsof ik het voor mijzelf moet kunnen verantwoorden. Toen ik zo onwijs aan het twijfelen was over het Vice 4 palette van Urban Decay, zei mijn vriend “gewoon lekker doen, zo vaak doe je dat toch niet”  Toen was ik gelijk om, en gooide het palette gelijk in mijn virtuele mandje.

 Vice 4 Palette
Vice 4 Palette

Op de matte zwarte doos kan je het gave grafische printje al zien, en ik kon niet wachten om het palette er uit te halen. Alle palettes zijn namelijk verschillend, niet qua vormgeving, maar wel qua kleuren (van het palette)

Urban Decay Vice 4_2945

Het was best moeilijk om de buitenkant van het palette goed vast te leggen, de bijzondere 3D print, lijkt wel in een olie laag gedrenkt. Mijn palette bevat vooral veel paars, blauw en groen.

urban decay vice 4 tasjeOok zit er een heel handig beschermtasje bij, wat ik een handige toevoeging vind. Zeker als je het palette ergens mee naartoe neemt. Dan hoef je niet bang te zijn dat hij open gaat. Al zal dat niet heel snel gebeuren door de magnetische sluiting. Ook bevat het palette een dubbele kwast. De ene kant is stevig en vrij stomp, terwijl de andere kant heel licht en fluffy is. Hij is redelijk goed ook!

Vice 4 paletteVice 4 paletteVice 4 palette urban decay

Ik vind het echt een plaatje, zowel de buitenkant als (het belangrijkste) de binnenkant! Het palette sprak mij gelijk aan, door de mooie combinatie van nude tinten én prachtige speciale kleuren! Wist je trouwen dat de Vice palettes elk jaar 20 never seen before kleuren hebben! 

Vice 4 Swatches

Vice 4 Urban Decay Vice 4 Urban Decay swatches

Bones – satin, een licht beige kleur met een koele ondertoon

Gripglitter op matte, lichte tot medium taupe met een warme ondertoon

Deadbeatglitter op matte, donker grijszwarte met een koele ondertoon en miniglitters

Beat Downmetallic, heldere middendonkere paars met koele, blauwe ondertoon

Pandemoniumshimmery, donkere plum met een warme ondertoon, en roze glitter

Vice 4 Urban DecayVice 4 Urban Decay swatches

Framedmatte, warme lichte peachy nude

Fast Ballmetallic, peachy kleur met een warme ondertoon en een roze glans

1985 – frosty, koele hard fuchsiaroze

Underhand ?,  een donkere warme bordeauxrood met een paarse glans

Harlotmetallic, toned-down lavendelkleur met een koele ondertoon

Vice 4 Urban Decay Vice 4 Urban Decay swatches

Discreetmatte,  licht dusty mauve/grijs met neutrale ondertoon

Grasshopperfrosty, een heldere smaragd groen met neutrale ondertoon

C-Notefrosty,  middendonkere mosgroene kleur met een subtiele glitter

Arcticfrosty, heldere tealblauwe kleur met koele ondertoon

Robberyfrosty, een donkere, warme taupekleur met een groenige glans

Vice 4 Urban Decay Vice 4 Urban Decay swatches

Bittermatte, bruin-oranje met een rode toon

Flame frosty, warm, helder oranje met gouden microglitters, is sommig licht prachtig rosegoud

Lowmatte/glitter, warme middendonker bruin met glitters

Crowbarmetallic,  olijfgroen met zwart, met prachtige gouden glitters

Deletesatin/matte, warm donkerbruin met rode ondertoon

Ik ben vooral verliefd geworden op dit palette, toen ik bij Anneloes de swatch zag van de kleur Bitter.. Ik was al tijden op zoek naar een oranjebruine tint, toen ik Bitter zag hoopte ik zo dat dat mijn kleur zou zijn. En ben dan ook gelijk aan de slag gegaan met het palette, met Bitter. En ik wil best verklappen dat het echt een geweldige kleur is! Eigenlijk is het hele palette geweldig, alle kleuren brengen mooi aan, bijna allemaal zijn ze zo zacht als boter! Ook is er bijna geen fall-out. Alleen de echte glitter kleuren zijn wat losser, maar dat staat mij niet tegen.

Vice 4 look Framed, Bitter, Flame, DeleteVice 4 Look Discreet, Bitter, Underhand, Grasshopper, deleteWillen jullie weten, hoe de looks gemaakt zijn? Laat het gerust weten in de comments!
Ik ben helemaal in de wolken met het Vice 4 palette van Urban Decay, als ik de foto’s zie wil ik gelijk weer spelen met kleur! Bitter is alles wat ik gehoopt had én meer!
Het palette was in een kleine oplage in Nederland te koop, en gelukkig heb ik hem voor €53,95 kunnen bemachtigen bij Iciparisxl

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  Mariska
  februari. 2016 at 09:02

  Flame is absoluut m’n favoriete kleur van dit palette, maar het hele palette is echt zo mooi! Je maakt prachtige looks 😀 Hoe maak je je ooglook foto’s zo mooi?

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2016 at 09:08

   Flame vind ik ook echt geweldig… Maar het hele palette… :O En wat een mooie complimenten!!
   Ik ben zelf nog niet helemaal tevreden over mijn fotografie kunsten, het blijft een leerproces.. 😉
   Maar een fijne lens + mijn ringlamp maakt het wel stukken makkelijker.. 🙂 Nogmaals dank Mariska!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  februari. 2016 at 09:45

  underhand en bitter vind ik ook echt geweldig, dit palette wil ik naast mijn vice 3 ook graag hebben! liefs

 • Reply
  Kiss & Make-up
  februari. 2016 at 10:23

  Schitterende kleuren echt! Liefde! <3

 • Reply
  Manon
  februari. 2016 at 11:33

  Wauw wat een pigment, geweldig gewoon! Alleen sommige kleuren zou ik niet gebruiken.

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2016 at 11:40

   Mooi he! Welke kleuren zou je niet gebruiken Manon?

 • Reply
  heidi
  februari. 2016 at 19:50

  Wat een mooie palette is het

 • Reply
  Marushi
  februari. 2016 at 17:59

  Ik vind dit palette echt super mooi! De kleurtjes, het doosje, alles! -x-

 • Reply
  peggy timmermans
  februari. 2016 at 15:18

  Ik vind dit een prachtg palette maar ik weet gewoon dat ik de meeste van de kleuren niet ga gebruiken en daarom heb ik het niet gekocht. Mooie look trouwens!

 • Reply
  robin
  februari. 2016 at 07:39

  ik houd nog steeds van jou perfecte ooglooks <3

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2016 at 07:40

   Oh Robin, veel te complimenteus! JIJ maakte die hé, veel strakker en perfecter.. <3

 • Reply
  Daisy
  maart. 2016 at 15:13

  Wat een prachtige kleuren… en serieus dat doosje!!! <3

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  maart. 2016 at 17:04

  Heel herkenbaar. Ik spring ook niet zo vaak uit de ban maar af en toe verdien je het gewoon om iets leuks voor jezelf te kopen =) Ik ben zwaar fan van Urban Decay oogschaduws en dit palette is ondanks dat ik meer van neutrale tinten houd toch wel echt een hebbeding. Ik volg je nu trouwens ook op Bloglovin’

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2016 at 17:58

   Inderdaad.. soms mag het gewoon! Ik hou ook erg van neutraal, maar juist de combi met de heftige tinten vind ik onwijs mooi! Maar kan de look ook heel rustig maken met de nudekleuren. En ik hoop hierdoor ook iets meer kleur te gaan gebruiken in mijn look! Leuk dat je mij volgt.

 • Reply
  peggy timmermans
  april. 2016 at 13:27

  Prachtige verpakking! En wat erin zit is zeker zijn geld waar, gelijk heb je om jezelf te verwennen hiermee!

Leave a Reply