Beauty Haarverzorging

Wash In Wash Out

Ik heb al echt weer een hele tijd mijn punten een stuk lichter de dan rest van mijn haar. Eerst kleurde is deze steeds koper, maar nu heb ik een aantal maanden geleden gekozen voor echt blond in de punten. Maar toch kriebelt het wel weer om toch weer met rood en koper kleuren te spelen, die kleuren voelen gewoon altijd heel goed. Ze passen bij mij denk ik.. Maar toch vind ik het ook weer zonde om nu een permanente rode kleur te gebruiken. Nu heeft Kruidvat sinds een tijdje, een eigen kleurshampoo. Wash In Wash Out, een shampoo met kleur, die je ongeveer met drie wasbeurten weer kwijt bent. Nu kan ik natuurlijk gaan voor standaard, asblond (net als zilvershampoo) Maar ik kan ook gaan voor iets anders, wat gebeurd er met mijn blonde punten als ik er rood of koper in gooi?

Wash In Wash Out red copper blonde

Wash In Wash Out

Is in 7 kleuren te koop bij het Kruidvat voor slechts €1,99!

 • 4.0. Warm Brown
 • 5.4. True Chestnut
 • 6.4. Rich Red
 • 6.7. Chocolate Brown
 • 7.34 Warm Copper
 • 8.03 Honey Blond
 • 8.1. Cool Blond

Wash In Wash Out red copper blonde

Zelf heb ik de kleuren Rich Red, Warm Copper & Cool Blond.

Wash In Wash Out red copper blonde

Volgens de gebruiksaanwijzing moet je je haar eerst natmaken, waarna je de Wash in Wash Out royaal in het haar verdeeld. Je laat het vervolgens 5 minuten intrekken. Waarna je je haar weer goed uitspoelt. Na ongeveer 3 wassingen ben je er vanaf.

Ik heb ook andere reviews van meiden gelezen, waar ik ook zag dat sommige meiden toch een beetje teleurgesteld waren. Ik denk dat sommige mensen denken dat het echt vergelijkbaar is met een haarspoeling. Maar dat is Wash in Wash Out dus niet! Het valt namelijk, meer onder de toners.. Het zal niet onwijs veel sterke kleur geven, maar de kleur die je hebt iets levendiger maken en de glans wat herstellen. 

Ik weet dus dat het geen spoeling is! En ik ga ook tegen de gebruiksaanwijzing in, heel eigenwijs mijn geblondeerde punten gewoon behandelen met Wash in Wash Out.

Kruidvat Wash In Wash Out -2-2Kruidvat Wash In Wash Out -3-2Wash in Wash out ervaring

Excuses voor mijn vette coupe hierboven. Door het zonlicht, lijkt nog redelijk koper, maar in het echt  is dat niet zo aanwezig. Het is behoorlijk licht (blond)

De eerste keer, heb ik de Wash in Wash Out Rich Red, 5 minuten laten intrekken en weer uitgespoeld. Maar ik vond het resultaat te weinig. Wel had ik een mooie glans in mijn haar toen het opgedroogd was.

De volgende poging, ik liet het ongeveer een half uurtje intrekken, waarna ik lekker ging douchen en mijn haar uitspoelde. Mijn haar had nu wel weer een flinke rode/kopere kleur! Niet worteltjes oranje, maar gewoon een mooie softe tint.

wash in wash our rich red op blond haar

Mijn haar had wel iets meer nodig dan 3 spoelbeurten, om te worden zoals het was. Ik denk dat het met 6 keer wassen verdwenen was, dat valt mij nog heel erg mee! Ik denk als ik mijn haar 1 keer in de week voor dat ik ga douchen een half uurtje laat intrekken met Wash in Wash Out ik een hele mooie koperkleur kan houden. En mag ik het dan weer zat zijn, dan ben ik er binnen 2 weken weer vanaf!

wash in wash our rich red op blond haarwash in wash our rich red op blond haar

Ik denk dat de rode en koper spoeling, ook erg mooi kunnen uitpakken bij de lichte brunettes. Zoals ik al zei, het is niet echt een kleur die je ermee geeft, maar wel een mooie diepte..

Voor €1,99 kan je hiermee ook niet echt de plank misslaan vind ik. Aangezien ik ongeveer 3 keer kan doen met het flesje!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  manon
  oktober. 2015 at 11:22

  Oh wow wat mooi!

 • Reply
  Sara
  oktober. 2015 at 16:06

  Hey! Dit is serieus echt ontzettend gaaf zeg. Ik zit al heel lang weer te twijfelen om wat meer rood in mijn haar te verwerken maar ik durf het gewoon niet. Ik ga zeker even kijken naar deze producten want dit lijkt me wel wat!

 • Reply
  Kelly
  oktober. 2015 at 17:21

  Wat gaaf zeg!

 • Reply
  Simone
  oktober. 2015 at 08:16

  Ik denk dat ik het ook eens ga proberen, maar dan met de chocolate brown! Klinkt best goed eigenlijk.

 • Reply
  Melanie
  oktober. 2015 at 10:49

  Wauw, ik vind het er super mooi uit zien!! Deze ga ik zeker een keertje proberen 🙂

 • Reply
  suzan
  oktober. 2015 at 14:39

  Wat een leuk product zeg! Heel erg handig als je ven een kleur wilt testen

 • Reply
  Jessica
  januari. 2016 at 21:01

  Hoi! Was de kleur er echt na 3 wasbeurten uit?

  Groetjes, Jessie

Leave a Reply