My Blog Persoonlijk

Whats In My Bag – Makeup Tasje (Vakantie)

Ook ik bedacht mij om maar eens een Whats In My Bag artikel te maken! Het gaat om mijn (vakantie) makeup tasje.. Eerlijk gezegd, draag ik op vakantie bijna geen makeup! Maar ik moet hoe dan ook wel wat spulletjes mee hebben, gewoon voor het geval dat. Je weet tenslotte nooit hoe of wat!
Whats in my bag - vakantie

Whats In My Bag

Van links naar rechts toe werkend zien we deze producten.
*Etos MattFinish Lipstick – 005
*Mua Lipstick – 16 Nectar
*Hema Eyebrow Pencil (dopje is kwijt) – 09 Donkerbruin
*Catrice BB Cream – 040 Warm Beige
*Essence I Love Extreme Mascara – Zwart
*Bourjois Mascara Volume Glamour Max Definition – Zwart
*Etos Lipbalm – Licht Roze
*Essence I Love Stage eyeshadow base
*Essence Super Fine Eyeliner Pen – Zwart
*Nude Nagellakje (merk X?) –
Onderin nog
*Max Liquid Eyeliner – Zwart
*Essence Stay Matte Lipcream – 01 Velvet Rose
Whats in my bag - vakantie

En zoals verwacht heb ik mij bijna niet opgemaakt, vind het eerlijk gezegd ook helemaal niet erg om geen makeup te dragen! Voel mij (zeker zo op vakantie) wel vrij zonder, echt vakantie! En zelf de (2 hele) keren dat ik mij wel heb opgemaakt, probeer ik het zo natuurlijk mogelijk te houden. Een klein beetje BB cream op plekken als onder mijn ogen (Meer gebruikt als concealer dus) Heel licht mijn wenkbrauwen bijgetekend én een klein beetje mascara. Gewoon lekker naturel dus!
Whats in my bag - Look

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Nena
  augustus. 2013 at 07:28

  We vertrekken 1/09, en ik ben nog altijd aan het bedenken wat ik nu wel of niet ga meenemen (:

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 07:42

   Haha gebruik je veel makeup op vakantie?
   Ik niet, vandaar maar een klein tasje…. 😉

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 17:52

  ziet er super uit zo naturel! gaat je heel goed af

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 17:55

   Dankjewel!

 • Reply
  Lievehelpwatmoetikaan
  augustus. 2013 at 18:08

  Wat een mooie producten! En heel gaaf dat er producten van de MUA inzitten!!

 • Reply
  Savannah
  augustus. 2013 at 09:21

  handig zo een klein mini tasje! 🙂 ziet er erg fijn uit. Liefs, Savannah
  PS; doe je mee met mijn winactie?

 • Reply
  Keytothefuture
  augustus. 2013 at 19:16

  Je kan het heel goed hebben om (bijna geen) make-up te dragen!

  • Reply
   Tjuly
   augustus. 2013 at 20:42

   Ahh dankjewel roos… 🙂

Leave a Reply