Wie is Tjuly

Mijn naam is Juliëtte en ik ben het meisje/vrouw achter beautyblog Tjuly.nl. De tijd tikt hard door, en heeft mij ondertussen 29 jaar gemaakt.. Echt? Ja echt! De tijd gaat soms sneller dan gedacht, en daarom is er soms ook tijd te kort. Ik woon samen met mijn lieve vriend, collega, partner in crime, beste metgezel in het leven én stootkussen, zijn grote zoon & mijn gekke Saluki (windhond) Talis.

Mijn interesses/liefdes zijn, makeup, fotografie, series, sieraden(maken), fashion, websites, koffie.

Op TJULY kun je veel beauty reviews lezen, en soms (veel te weinig nog) een fashion gerelateerd artikel. Ik vind het heerlijk om met make-up te spelen, en daarin ook mijn bevindingen met mijn lezer(s)(essen) te delen. Veel reviews dus, maar ook vind je veel looks (FOTD), tutorials/pictorials etc.

Wat betekend welk icoontje op TJULY

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen
Dit icoontje onder een artikel? Dat betekend dat ik het product heb gekregen ter review.

Dit is een betaalde opdracht, voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn disclaimer Dit icoontje onder een artikel? Dat betekendt een advertorial, oftewel ik heb betaald gekregen voor dit artikel.
Voor meer informatie verwijs ik jullie naar mijn disclaimersignature