Bad, Douche & Lichaam Verzorging

Wilkinson Hydro Silk

Ik moet eerlijk bekennen, ik hars mijn benen het liefst! Maar ik was stiekem ook wel benieuwd naar de nieuwe Wilkinson Hydro Silk scheermesjes. Voor ik mijn benen ging harsen, gebruikte ik altijd gewoon een scheermesje. Wat ik altijd een zeer groot nadeel heb gevonden, mijn huid reageert hier behoorlijk op! Na het scheren waren mijn benen altijd gortdroog, wat huidirritaties opleverde. Maar het grote voordeel van scheren is toch wel, het gemak, de snelheid! Het harsen neemt niet onwijs veel tijd in beslag, maar je bent er wel wat langer mee bezig. Je doet het dus niet even snel onder de douche.

Wilkinson Hydro Silk

Wilkinson Hydro Silk Loves Your Skin!

Is wat ze er zelf over zeggen, het door water geactiveerde serum zorgt voor een gehydrateerde huid! Dat wil ik wel eens zien.. Uhh voelen!

Wilkinson Hydro Silk

De houder van het scheermesje vind ik mooi vorm gegeven, maar het is niet vernieuwend. Je kunt ze wel gemakkelijk herkennen als vrouwen scheermesjes. Het eerste wat mij opviel aan het mesje, de scheerkop vind ik onwijs groot! Er zit om het scheermesje een dikke rand, wat volgens mij is bedacht om het scheergemak van vrouwen te vergroten. Door de ronde vormen is het makkelijker bewegen met het mesje. Wilkinson Hydro Silk

Als je goed naar het mesje kijkt, zie je allemaal stipjes aan de boven en onderkant. Dit is een serum met zee-extracten en sheaboter om de huid te hydrateren! Dat heb ik nog niet eerder heb gezien. De meeste mesjes hebben alleen zo’n stripje wat het glijden vergemakkelijkt. Ik ben benieuwd of het beter werkt! Wilkinson Hydro Silk heeft vijf mesjes, wat moet zorgen voor een optimaal glad resultaat.

Wilkinson Hydro Silk

Ook ligt de Wilkinson Hydro Silk goed in de hand, al vind ik het nog steeds best een groot apparaat.  Ook een leuk detail, in de verpakking zat ook een zuignapje! Daarmee kan je je scheermesje aan de muur/spiegel/douchewand plakken. En heb je hem altijd op de goede plek!

Wilkinson Hydro Silk

Zoals jullie kunnen zien, wij hebben iets met het zuignap systeem. Niet echt hoor, ik irriteer mij er persoonlijk nogal eens aan. Ze schijnen altijd naar beneden te vallen als ik onder de douche sta! Zo was het ook met het nieuwe Wilkinson Hydro Silk mesje, zelfs niet alleen toen ik erbij was. De eerste dag dat hij  hing, is hij denk ik wel 4 keer gevallen. De zuignap werkt dus niet zo heel goed. Jammer, maar ik leg hem wel gewoon op de bad-rand nu.

Mijn conclusie

Ik heb mij er nu een paar keer mee geschoren, en ik moet eerlijk bekennen… Mijn benen zijn niet zo droog als ik verwacht had! Het mesje scheert fijn, glijd goed over de huid. Ook vind ik het spul wat uit de stippeltjes komt erg fijn, ik ben wel benieuwd na hoeveel keer gebruiken dit minder wordt. Ik denk dat ik deze gewoon af en toe  (lees, als ik geen zin heb om te harsen) gewoon lekker ga gebruiken. Ik vind het een fijn scheermesje! Natuurlijk waren mijn benen ook heerlijk glad na het scheren!

Ze zijn vanaf half februari te koop bij verschillende drogisterijen. De prijs van Wilkinson Hydro Silk is €13,99 voor het scheersysteem met 1 mesje (€14,99 voor een pakje met 3 mesjes)

Misschien nog een leuk idee, Wilkinson heeft een hele leuke Valentijn actie! Je kunt nu *gratis* een mesje bestellen voor je lief, met daarin een gegraveerde boodschap! De actie loopt tot en met 14 februari. Wie echter zeker wil zijn dat het persoonlijke scheermes tijdig wordt bezorgd, geeft uiterlijk woensdag morgen 12 februari zijn of haar bestelling door. Het scheermes wordt in een speciale cadeauverpakking verstuurd, inclusief een kortingsbon van € 5,- op één pak navulmesjes.  Op www.wilkinsonhydro.nl staan alle details van de actie.

*Het scheermes en graveren zijn gratis, het verzenden kost € 2,40

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  mischa
  februari. 2014 at 09:15

  klinkt als een fijne!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 12:51

  lijkt me wel fijn maar gebruik altijd al die van venus

 • Reply
  pamela
  februari. 2014 at 17:05

  lijkt me een fijn scheermesje!

Leave a Reply