Beauty Handen & Nagels

Winter Glow Nagellak van Essence | REVIEW

Tijd geleden dat ik nagellakjes heb gekocht én ook nog eens gereviewd!
Helaas heb ik maar 3 van de 4 lakjes kunnen bemachtigen, uit de Winter Glow collectie van Essence. Er is ook nog een matte rode tint, maar helaas was die niet meer in mijn vaste kruidvat filiaal.
Essence Winter Glow Polish 21
De kleuren leken mij mooi, al was ik stiekem een beetje huiverig voor het luminous glow effect. Nieuwsgierig was ik zeker wel, daarom nam ik ze uiteindelijk gewoon mee.

Winter Glow  I See Ice 02  (icy Matt)I See Ice leek mij van de drie kleuren de leukste, het bleek ook het lakje waar ik op hoopte. Het is een mooie cement grijze matte lak, met een lichte structuur er in. Niet spannend of heel bijzonder, maar wel mooi. Zeker als je van donkere nagels houd, maar niet het harde van zwart..

Winter Glow Lumos 03 (luminous glow)


Bij dit Lumos was ik in de winkel al een beetje huiverig naar het effect. Ik heb wel eens eerder van die niet dekkende waterige lakjes gehad, en deze heeft dat ook wel een beetje. En eerlijk gezegd weet ik ook niet precies wat ik van dat (prismatic) effect moet vinden, het is niet zo mijn ding geloof ik.

Winter Glow Let It Glow! 04 (luminous glow)


Let it Glow! heeft het zelfde effect als haar paarse voorganger. Wel is de kleur een tikkie dekkender, alleen maakt dat het geheel niet echt mooier. Je ziet trouwens bij deze twee effect lakjes een vlek onder mijn nagellak op mijn ringvinger, dit is haarverf die in mijn nagel was getrokken. 🙁 Geeft een goede indicatie van de dekking.

Ik vind de matte grijze lak erg leuk, maar de andere twee vind ik toch wel erg tegenvallen helaas. Maar dat is vooral omdat ik het effect niet zo goed snap. De droogtijd is zoals ik ken van Essence, die is gewoon goed.

De lakjes waren/zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor  €1.99 per stuk.

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  februari. 2017 at 14:24

  wauw hij is echt prachtig, je hebt een prachtige blog! je hebt er een nieuwe volger bij

 • Reply
  itsyourblondine
  februari. 2017 at 14:32

  Wat heb je mooie nagels! Dan ziet ieder kleurtje er gelijk al een stuk mooier uit. Leuke collectie ook. je hebt een leuke blog, ik kom zeker vaker terug

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2017 at 14:38

   Leuk om te horen! 🙂

 • Reply
  Kelly
  februari. 2017 at 18:16

  Die eerste kleur vind ik wel erg mooi! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2017 at 08:28

   die vind ik zelf ook mooi 😀

 • Reply
  Daisy Dingen
  februari. 2017 at 02:49

  Jammer dat er twee zo tegen vallen! Toen ik een foto van de potjes zag dacht ik wauw! Wat een gave kleurtjes zo… Maar zo op de nagel is daar weinig van terug te zien.

 • Reply
  Ines
  februari. 2017 at 07:58

  Ohhh I love die grijze kleur!
  Hoop echt dat ze nog verkrijgbaar zijn, snel eens checken!

 • Reply
  Willemse
  februari. 2017 at 16:00

  Mooi hoor….

Leave a Reply