Fashion My Blog Winactie

Wist Je Dat.. Tjuly Een Bril heeft? + ….

Yep ook Tjuly heeft een bril! Waar een bril vroeger wel eens als suf werd gezien. Is de bril dat nu anno 2014 totaal niet meer! Het is niet meer alleen een hulpmiddel, maar ook kan hij bijdragen aan jou style!Tjulybril-1Ik draag mijn bril niet elke dag, maar als ik voel dat er hoofdpijn aankomt, of ik rare ogen krijg dan zet ik hem op. Het is niet iets waar ik mij voor schaam, ik vind hem juist leuk! Het montuur wat ik het meeste draag is er een van Kiss Kill, ik zag hem en dacht gelijk die is voor mij! Het is een redelijk groot montuur (een beetje zo’n Madonna bril, met van die zilveren puntjes) En daardoor ben ik er achter gekomen, dat old skool brillen nog zo gek niet waren. Mijn bril hiervoor had namelijk wat kleinere en rechtere glazen. Daardoor zag ik continue mijn montuur, wat mij echt onwijs irriteerde! Nu ik dit grote montuur heb, met de flinke glazen. Heb ik daar eigenlijk totaal geen last meer van, niets wat vervelend in mijn beeld zit!Tjulybril-4Wat ik wel altijd lastig heb gevonden met een bril is, wat voor makeup doe ik dan op? Eigenlijk houd ik mijn oogschaduw dan altijd vrij rustig. Ook met mascara doe ik rustig aan, want ervaring leert… Het is namelijk erg irritant als je wimpers steeds tegen je glas aankomen als je knippert! Een kleurtje op de wangen + lippen kan wel altijd erg goed als je een bril draagt!

Mij lijkt het leuk de komende tijd een paar makeup looks te maken die perfect kunnen als je een bril draagt! Aangezien er een hoop (parttime) brildraagsters zijn!Tjulybril-2Ook doe ik mee aan de brildrager van het jaar 2014 wedstrijd van Specsavers! Al jaren zie ik de verkiezing steeds voorbij komen, elk jaar twijfel ik weer.. En nu heb ik mij eindelijk gewoon eens aangemeld! Wie niet waagt, wie niet wint is het toch? Ik zou het super vinden als jullie op mij zouden willen stemmen! En mocht ik doorgaan dankzij jullie, houd je hart dan maar vast! Dan gaat er een prachtige winactie komen.. Met oa producten van Mac, Sleek en meer!
Dus bij deze, hier kan je op mij stemmen Tjuly als brildrager van het jaar (je kunt elke dag je stem uitbrengen op mij! (en vergeet niet je stem te bevestigen, via de bevestigings mail!)

Alvast heel erg bedankt lieve lezers! <3

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Rosie
  mei. 2014 at 15:58

  Wauw een bril staat je echt heel goed! En wat leuk dat je je hebt opgegeven voor brildrager van het jaar! Het zusje van mijn beste vriendin is vorig jaar 3e geworden, zo leuk! Ik heb op je gestemd 🙂

  liefs Rosie

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2014 at 18:53

   Ahh! Super leuk dat je dat hebt gedaan! En wat gaaf dat ze dat toen is geworden!

 • Reply
  Bouchra
  mei. 2014 at 18:00

  Het staat je echt heel goed! Mooi model!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2014 at 18:52

   Dankjewel 🙂

 • Reply
  manon
  mei. 2014 at 18:01

  Ik vind een bril echt super mooi bij je staan

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2014 at 18:52

   Dankjewel Manon!

 • Reply
  Jana
  mei. 2014 at 19:40

  Hij staat je echt heel mooi 🙂

 • Reply
  Agneta
  mei. 2014 at 20:05

  Wat een pracht exemplaar, zowel de bril als het meisje die hem draagt 😉 Vind hem je echt goed staan. Ga zeker even stemmen!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2014 at 08:54

   Ahh Dankjewel 😀

 • Reply
  Ines
  mei. 2014 at 18:02

  Hij staat je erg leuk!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2014 at 08:14

  hij staat je supergoed! net als je haar, nog steeds 😉 ik ga dinsdag naar de kapper, ben benieuwd of ik het ga durven :p

Leave a Reply