Beauty FOTD Handen & Nagels Lippen makeup Swatch

Yves Rocher Kerstcollectie 2016 !

De kerstcollecties komen ondertussen weer door, wat gaat het toch snel allemaal! De kerstcollectie van Yves Rocher wil ik graag met jullie delen. De kerstcollectie is voornamelijk gebaseerd op drie kleuren die steeds terugkomen. Or Scintillant (goud) Argent Scintillant (zilver) en Cranberry Scintillant (rood) welke ook ook feestelijke kleuren zijn.
yves-rocher-kerstcollectie-2016-5957

yves-rocher-kerstcollectie-2016-5955

Naast de producten die ik heb ontvangen, zijn er ook nog 3 Glossy Lip Pens én een prachtige highlighter/poeder. Ook zijn er 3 nieuwe lichaamsverzorgingslijnen gelanceerd in de geuren, Clémentine & Epices, Canneberge & Amande en Poire & Cacao.

De nagellakjes uit de kerstcollectie
yves-rocher-kerstcollectie-2016-nag-ellak
♥ ♥ ♥
yves-rocher-kerstcollectie-2016-5888-or-scintillant-nagellak-polishOr Scintillant: dit gouden glitter lakje is meer metallic dan glitter, en viel mij alles mee qua structuur. Vaak merk ik dat zulk soort lakken onwijs streperig zijn, maar met Or Scintillant werd het redelijk egaal. Mooi feestelijk lakje, wat met 2 laagjes goed dekt.

♥ ♥ ♥
yves-rocher-kerstcollectie-2016-6010-argent-scintillant-nagellak-polish
Argent Scintillant: De zilveren glitter lak, vind ik persoonlijk meer een mooie zilveren glitter topcoat. Met zo’n 3 laagjes wordt hij wel redelijk dekkend, maar zilver oogt snel een beetje flauw. Dus ik ga deze vooral als topcoat gebruiken!

♥ ♥ ♥
yves-rocher-kerstcollectie-2016-5993-cranberry-scintillant-nagellak-polish
Cranberry Scintillant: rode lak met gouden glitter. De Cranberry Scintillant kleur vind ik heel mooi! Klassiek rood draag ik namelijk niet zo snel, maar zo’n glinsterende warme rood daarin tegen wel. Dekt mooi in 2 laagjes, en lijkt ook wel een iets grovere (sand) structuur te hebben.

Yves Rocher Kerstcollectie Nagellak, €5,90

 

De mono’s uit de kerstcollectie
yves-rocher-kerstcollectie-2016-5965-mono

yves-rocher-kerstcollectie-2016-5970-monos

yves-rocher-kerstcollectie-2016-6026-mono-swatches ♥ ♥ ♥
Or Scintillant: goud
Argent Scintillant: zilver
Cranberry Scintillant: rood

Ik had nog géén van de nieuwe mono’s van Yves Rocher kunnen testen, en was dan ook razend benieuwd! (ze hebben namelijk 60! nieuwe mono’s) Deze 3 waren dan ook zeer welkom hier, en ze hebben mijn verwachting zeker overtroffen. Zoals op de swatch te zien, is de dekking erg goed, net als de glans. Mijn absolute favoriet is Cranberry Scintillant.

Yves Rocher Kerstcollectie Mono Oogschaduws, €13,90

Oogschaduw palette
yves-rocher-kerstcollectie-2016-5977-palette

yves-rocher-kerstcollectie-2016-5979-oogschaduw-palette

yves-rocher-kerstcollectie-2016-5982-oogschaduw-palette

yves-rocher-kerstcollectie-2016-6033-oogschaduwpalette-swatchesPêche Nacré ♥Beige Lin Nacré ♥Or Blanc Scintillant ♥Brun Café Mat Argent Scintillant

Nog meer oogschaduw! De vormgeving van beide palettes vind ik persoonlijk erg mooi, strak én feestelijk. De gouden en zilveren oogschaduw zijn het zelfde als de mono’s, die hadden in mijn geval dus wel andere kleuren mogen bevatten. Het palette bevat 1 matte kleur, diep donkerbruin genaam Brun Café Mat, met een fenomenale dekking! De eerste kleur Pêche Nacré vind ik ook heel mooi, een peachy champagne kleur. De 2e kleur had van mij wel een wat andere kleur mogen hebben, zoals goed te zien, ze lijken best op elkaar. Maar, over de kwaliteit niets dan lof, zachte oogschaduws die weinig fall-out hebben maar wel een super pigmentatie.

Yves Rocher Kerstcollectie Oogschaduwpalette, €15,90


Grand Rouge lipstick paletteyves-rocher-kerstcollectie-2016-5984-grande-rouge-palette

yves-rocher-kerstcollectie-2016-5987-grande-rouge-palette

yves-rocher-kerstcollectie-2016-6036-grande-rouge-lipstick-palette-swatches

♥Rouge Vif♥Corail Incandescent♥Rose Somptueux♥Violet Profond♥Mauve Subtil

Het Grande Rouge lipstick palette vind ik een heel leuk idee, alleen was ik een beetje huiverig voor het kwastje. Vaak heb je niet zoveel aan de kwastjes die daar bij horen, en je hebt er toch echt een nodig.  Maar ik werd niet teleurgesteld, hij doet het prima! De kleur keuze van dit lippalette vind ik heel mooi, divers. De paarse tinten zijn minder makkelijk egaal te krijgen als bijvoorbeeld de roze Rose Somtueux, maar zeker niet minder mooi! De kleuren Rouge Vif & Corail Incandescent hebben op de swatch een duidelijk verschil, maar op mijn lippen zag ik dat bijna niet?

De kleuren zijn een beetje sheer, maar wel goed op te bouwen.

Yves Rocher Kerstcollectie Grand Rouge Lipstick Palette, €15,90

yves-rocher-kerstcollectie-lippalette-2016-6

yves-rocher-kerstcollectie-lippalette-2016-7

Al met al vind ik het een heel mooie collectie geworden en de kwaliteit van de producten vind ik ook echt verassend goed! De producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Yves Rocher.

Wat vinden jullie van de kerstcollectie van Yves Rocher?

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke paginaVolg tjuly op instagram

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  anna
  november. 2016 at 15:06

  Wauw, prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik vind vooral het lip palette en oogschaduw palette heel erg mooi <3

 • Reply
  Sherry
  november. 2016 at 20:13

  Ik ben gek op dit merk. Leuke foto’s en swatches.

 • Reply
  marleen@burgertrutjes
  november. 2016 at 12:40

  Whooooo die oogschaduws! Ik ga gelijk van de week ff de Yves Rocher in!

Leave a Reply